El preciós record dels veïns de les nenes assassinades a Girona

També van encendre unes quantes espelmes i van acabar l'acte amb un aplaudiment

Concentració a Vilobí d'Onyar
Els concentrats es van aplegar al costat de l'Església del municipi amb ninots de peluix que duien el nom de les petites | Catalunya Diari

Una seixantena de veïns de Salitja —poble que pertany a Vilobí d'Onyar— van voler retre homenatge a les dues germanes mortes de forma violenta aquest divendres quan eren a casa seva. Els concentrats es van aplegar al costat de l'Església del municipi amb ninots de peluix que duien el nom de les petites. 

Es van concentrar a la Plaça de l'Ajuntament de la vila

També van encendre unes quantes espelmes i van acabar l'acte amb un aplaudiment. Dissabte al matí va ser l'Ajuntament de Vilobí qui va convocar un minut de silenci per condemnar el doble crim a la Plaça de l'Ajuntament. 

En aquest cas s'hi van aplegar unes 150 persones amb els regidors del consistori selvatà amb l'alcaldessa del municipi, Cristina Mundet, al capdavant.

Un minut de silenci

A més, un centenar de persones també es van concentrar aquest dissabte a Vilobí d'Onyar (Selva) per condemnar la mort violenta de les dues germanes de 5 i 6 anys, que van aparèixer mortes aquest divendres a casa seva. A les onze del matí es va fer un minut de silenci en record de les dues víctimes i de la mare es va suïcidar poc després llançant-se contra un camió a l'AP-7 a Salt (Gironès).

L'alcaldessa de Vilobí, Cristina Mundet, va reconèixer que el poble està «trasbalsat» i va reclamar «respecte» per a la família que vivia a Salitja – poble que pertany a Vilobí – des de 2014. Mundet ha va confirmar que les dues nenes no estaven escolaritzades a l'escola i aprenien amb la mare a casa. A l'acte hi va assistir el delegat d'Educació a Girona, Martí Fonalleras.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari