Els Mossos d'Esquadra a la zona on s'han trobat els cadàvers de dues nenes aquest divendres 13 de desembre

Tot el que se sap sobre la mort de les dues nenes a Girona

Els cadàvers de les nenes, de 5 i 6 anys, han estat trobats pel seu pare quan tornava de la feina | La filla gran hauria celebrat demà el seu aniversari

Catalunya s’ha trobat avui al migdia amb una notícia d’aquelles que deixa en estat de shock.  Dues nenes, de 5 i 6 anys, han estat trobades sense vida pel seu pare al seu domicili familiar a Salitja, municipi de Violobí d'Onyar. Per més inri, la mare de les menudes s’hauria intentat suïcidar  poc després de les 13.00 hores del matí saltant de daltabaix d’un pont de l’AP-7. Factor que, paradoxalment, ha conduit als investigadors a la hipòtesi sobre el possible  assassinat per part de la mare.

La dona es troba a hores d’ara en estat crític després que els Serveis d’Emergències Mèdiques desplaçats fins l’AP-7 —a l’altura de Salt, on ha tingut lloc l’intent de suïcidi— hagin pogut mantenir-la en vida. Segons avancen mitjans locals, un camió hauria atropellat la dona després que aquesta saltés des d’un pont. Tot i això, la dona continuava amb vida i ha estat traslladada ràpidament a l’hospital gironí Josep Trueta.

Sense relació amb la gent del poble

‘El Caso’, així mateix, assegura que  la dona no era molt coneguda a Vilobí d’Onyar, on pràcticament no tenia tracte amb els seus veïns i cap de les dues nenes anava a l’escola de la població. Així mateix, també s’explica que la família feia relativament poc que s’havia comprat la casa a Salitja, al municipi de Vilobí. Alguns veïns de la població, a més, asseguren també que havien arribat a veure el pare passejant amb les nenes, però mai la mare. 

La filla gran feia l’aniversari aquest dissabte

La filla de sis anys n’hauria celebrat set demà si no hagués estat per la tragèdia. És una de les noves notes a lamentar sobre una notícia que ha deixat sense paraules la població de Vilobí d’Onyar. L’Ajuntament, de fet, ha decretat tres dies de dol i ha convocat un minut de silenci pel proper dissabte a les onze del matí.

El consistori, en una nota, expressa el seu condol i diu sentir  «ràbia per uns fets tristos i lamentables». Així mateix, l’Ajuntament també demana que es respecti el secret de sumari i demanen la «màxima serenitat possible».

Et pot interessar...