Policia ferit en el tiroteig del 12 de desembre de 2019 a Llinars del Vallès

El detall que va salvar la vida al policia de Llinars del Vallès

L'agent va rebre un tret en intentar reduir l'assassí

Surten a la llum més detalls del tiroteig que deixava a Llinars del Vallès aquest dijous a la nit un policia ferit al pit i el seu confident mort, assassinat a trets per un encaputxat. L'agent  va rebre l'impacte de bala en intentar reduir l'assassí, segons ha explicat Amado Ferreras Prieto, Inspector en Cap de la Policia Local de la localitat, a 'Metrópoli Abierta'. El policia  hauria tractat de prendre l'arma a l'individu, que està fugat, quan aquest apuntava a qui acabaria sent víctima mortal del tiroteig, un jove de 19 anys d'origen marroquí.

Sense l'armilla antibales hauria mort

El policia es troba  fora de perill, segons el mitjà citat, i ja ha rebut l'alta hospitalària. De fet, ell mateix ha difós una foto per mostrar que es troba en bon estat  de salut, tot i la ferida, des del llit de l'hospital.  Té contusions i marques causades pel fort impacte  de la bala, conseqüències d'un tret que hauria estat mortal si no hagués portat l'armilla antibales, ja que la zona de la melsa és molt delicada. 

La víctima estava delatant una perillosa banda

L'incident tenia lloc a les 20.00 del vespre. El confident de la Policia Local de Llinars, que justament estava delatant delinqüents d'una perillosa banda dedicada a segrestos i extorsions en aquell moment, moria assassinat a trets. L'assassí va disparar l'arma de foc a sang freda almenys vuit vegades  contra l'agent i el confident. Els Mossos han obert una investigació, però els fets estan, de moment, sota secret de sumari.

Aquest divendres una treballadora d'un negoci proper al lloc dels fets s'ha mostrat preocupada per la delinqüència al barri i per la falta de presència policial. També ha parlat  la tieta de la víctima qui, amb unes colpidores paraules, assegurava que la mare del jove assassinat encara no sap que el seu únic fill està mort.

També et pot interessar...