Els Mossos d'Esquadra investiguen una mort al districte barceloní de Ciutat Vella, el 12 de desembre del 2019

Colpidores paraules sobre el jove assassinat a sang freda al centre de Barcelona

El noi de 19 anys va ser apunyalat mortalment al Pou de la Figuera

Ahir a la tarda  un jove de 19 anys d'orígen marroquí era  assassinat a sang freda  al districte barceloní de Ciutat Vella. La tieta de la víctima, que esperava per veure el cadàver del seu nebot, lamentava que feia dos anys que no anava al Marroc i que ara hi hauria de tornar amb el fèretre del nebot. També afegia que la mare del jove «encara no ho sap. És l'únic fill que té» traduïa una veïna al mitjà 'Metròpoli Abierta'.

La víctima va ser apunyalada mortalment al Pou de la Figuera o 'Forat ed la Vergonya', que és com l'anomenen els veïns de la zona. Segons les declaracions dels veïns recollides pel mitjà anteriorment citat, l'agressor, un jove de 25 anys i nacionalitat argelina,  li hauria clavat una arma blanca a la jugular i posteriorment hauria utilitzat una botella de vidre trencada per apunyalar-lo. 

«Aquesta plaça cada cop està pitjor»

Una de les treballadores d'un negoci proper a la plaça ha explicat, al mateix mitjà, que  un client ha intentat ajudar al jove,  que encara estava viu i ha trucat a l'ambulància,q ue ha tardat més de mitja hora a venir. També assenyala que un altre ha entrat al negoci a  demanr-li un botiquí per intentar reanimar a la víctima. 

La treballadora reconeix que  després de l'estiu no hi ha hagut tanta delinqüència  com abans però,no obstant això, ha manifestat que es continuen produint robatoris i baralles per diversos grups de nois  que sempre són a la plaça. Diversos veïns de la zona han indicat que falta presència policial: «Quan escoltem baralles truquem a la policia. Algunes vegades venen i d'altres no».

També et pot interessar...