avi

Heroica acció de dos policies nacionals fora de servei a Figueres

Estaven fent esport quan van sentir els crits d'auxili d'una dona des d'un edifici

Dos agents de la Policia Nacional fora de servei han salvat una dona gran que havia caigut per unes escales de casa seva a Figueres (Alt Empordà) i estava semiinconscient. Els fets van passar el 4 de desembre quan  els policies estaven practicant esport  durant el seu temps lliure.

Segons el relat dels policies, a l'altura del carrer Sant Pau  van sentir els crits d'una dona demanant auxili. Els agents es van acostar a la zona i van saber que  la dona, que cuidava l'anciana, no podia accedir a la porta de la casa perquè s'havia quedat bloquejada i temia per la integritat de la senyora gran, perquè tampoc contestava al telèfon. Els agents van contactar amb un veí d'un edifici del costat i, amb el seu consentiment, van accedir al pati interior de la finca saltant un mur de dos metres.

La seva rapidesa ha contribuït a salvar la vida de la dona

Després de cridar amb insistència el nom de la dona sense obtenir resposta, van aconseguir entrar a l'habitatge i es van trobar la dona estesa a terra enmig d'una gran taca de sang. Els agents van comprovar que havia patit un fort traumatisme al cap  i que estava semiinconscient i amb símptomes d'hipotèrmia.

  

  

li van practicar les primeres maniobres d'assistènciaUna ambulància del SEM va estabilitzar la víctima   ràpida actuació, imprescindible per salvar-li la vida

També et pot interessar...