Presó sense fiança pel principal sospitós de l'assassinat de Marta Calvo

Una nova denúncia confirmaria la pitjor hipòtesi sobre l'assassí confés de Marta Calvo

La víctima va perdre el coneixement i es va despertar amb cocaïna dins dels seus genitals

Una quarta víctima de Jorge Ignacio P. J., el presumpte assassí de Marta Calvo, ha declarat davant dels agents d'Homicidis que investiguen el cas. L'aparició d'una quarta víctima reafirma, un cop més, la hipòtesi que es tractaria d'un homicida en sèrie, segons avança el diari 'Levante'. 

La dona també exercia la prostitució i segons ha testificat va tenir una trobada sexual pactada amb Jorge P. J. a començaments de l'estiu on ell li va exigir que  el context de la cita fos el de «festa blanca».  Una pràctica molt habitual entre els consumidors de drogues i també en l'àmbit de la prostitució que consisteix a utilitzar cocaïna mentre es mantenen relacions sexuals. 

Assegura haver perdut el coneixement

La víctima ha declarat que l'acusat li va donar una beguda, que ella pensava que era un combinat, i que la va deixar inconscient només beure-la. Quan es va despertar va veure que Jorge P. J. li havia introduït cocaïna als genitals. Aquesta pràctica podria explicar el seu resultat fatal perquè com més temps està la droga a les zones mucoses internes, l'absorció del tòxic és més elevada igual que la possibilitat de patir una sobredosi.

La Guàrdia Civil se centra en el cas de la mort de Marta Calvo i en el de la dona a qui han pres declaració. Per la seva part, la Policia Nacional investiga els casos d'Arliene i de Lady, les dues dones mortes en una casa de cites del districte valencià de Russafa. Encara que les investigacions es mantinguin per separat  hi ha proves que indiquen que l'acusat d'assassinar Marta Calvo, va ser l'últim que va estar amb elles.

El subdelegat del govern espanyol a la província de València, Roberto González Cachorro, ha admès que també s'estudia  si el sospitós ha actuat en altres comunitats autònomes i ha demanat «a totes aquelles persones que puguin tindre alguna relació i aportar una mica de llum» que col·laborin amb la investigació.

També et pot interessar...