Els detalls que confirmarien una macabra hipòtesi sobre Jorge, assassí confés de Marta Calvo

L'home podria estar relacionat amb la mort d'una tercera dona a València

Jorge Ignacio Palma
Tots dos casos tenen característiques molt similars | Catalunya Diari

La Policia Nacional creu que l'autor confés de la desaparició de Marta Calvo, Jorge Ignacio, podria estar relacionat amb la mort d'una altra dona el passat mes de juny a València. Aquesta exercia la prostitució i va morir en circumstàncies molt semblants a l'altra noia que va perdre la vida al mes d'abril i de qui Jorge va ser l'últim client.

Tal com explica el diari 'Levante-EMV', la Policia Nacional està investigant ara les possibles relacions que poden tenir aquests fets amb la mort d'una tercera dona, Lady, el passat mes de juny i amb unes circumstàncies molt semblants.

Es tracta d'una dona que exercia la prostitució en una casa de cites al districte de Russafa (València) i que va morir aparentment en una mort accidental després de mantenir relacions sexuals amb un client amb consum de cocaïna inclòs.

Creuen que Jorge podria haver sigut l'últim client de Lady

Segons han confirmat a EFE fonts properes a la investigació, en tots els casos existeixen precedents de consum de drogues, i morts per sobredosis i sexe, pel que podrien estar relacionats. Així com es pot confirmar que Jorge va ser l'últim client d'Arliene, la dona que va morir al mes d'abril, perquè les càmeres de seguretat van enregistrar la seva entrada i sortida de l'edifici, no es pot confirmar que també ho sigui de Lady, ja que encara no s'ha pogut identificar al client.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari