Mor una menor francesa de 13 anys per electrocució quan carregava el mòbil

La jove va deixar al mòbil a la vora de la banyera i l'aparell va relliscar

Foto d'un mòbil carregant-se
Alerten dels riscos d'endollar el telèfon mòbil al costat de la banyera | CatalunyaDiari.cat

La gran majoria de gent no és conscient de certs gestos quotidians que poden resultar molt perillosos. Un d'ells és connectar un aparell electrònic, com el telèfon mòbil, en un endoll pròxim a la dutxa o la banyera. No es tracten de successos aïllats, i és que diumenge passat 15 de desembre es va produir el tercer cas de mort per electrocució en els darrers dos mesos.

Una jove de tretze anys, resident a la localitat francesa de Vitrolles, va endollar el telèfon mòbil i el va deixar carregant a la vora de la banyera. Instants després, l'aparell va caure a l'interior de la banyera, provocant un curtcircuit i la mort per electrocució de la menor.

Poc després de les 19.00 hores, els Bombers van rebre la trucada d'alerta i es van desplaçar al domicili de la víctima, però després de diverses maniobres de reanimació cardiopulmonar, només van poder certificar la seva mort.

Tercer cas en els darrers dos mesos

Es tracta del tercer cas similar en els últims dos mesos. A principis de novembre, un jove de 18 anys va morir mentre dormia amb el telèfon mòbil carregant en el seu pit. Hores després, el mateix dia, una noia de 17 anys perdia la vida pel mateix motiu. Davant aquesta onada de morts per electrocució, les autoritats alerten sobre els perills de deixar endollat el telèfon mòbil i altres aparells electrònics en llocs perillosos.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari