Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la gran columna de fum vista a l'Aeroport del Prat.

Preocupació a Barcelona per una enorme columna de fum a tocar de l'Aeroport del Prat

Els Bombers diuen que hi ha hagut un total de 30 trucades al 122 alertant de les flames

Psicosi a Barcelona. I és que sobre les 14.00 hores de la tarda diversos barcelonins han començat a alertar via xarxes socials d'una gran columna de fum que semblava provenir de l'Aeroport del Prat

La columma de fum ha generat gran incertesa, ja que era d'allò més evident i es podia veure des de pràcticament tots els punts de la ciutat comtal. El 112, arrel del fum, ha rebut una trentena de trucades. 

Els Bombers, però, han aclarit ràpidament que el fum era a causa d'una crema controlada en uns terrenys del Prat de Llobregat. Segons el cos, aquests dies s'estan duent a terme diverses cremes en parcel·les del Parc Nou del Prat de Llobregat. Una zona que està a tocar de l'Aeroport i que ha generat moments de certa psicosi, ja que a simple vista semblava que les flames venien de l'Aeroport. 

Els Bombers diuen que hi ha hagut un total de 30 trucades al 122 alertant de les flames. 

La crema, per a evitar futurs incendis

«Si veieu una columna de fum a prop de l'aeroport del Prat de Llobregat, es tracta d'una crema prescrita que estem realitzant Bomberscat GRAF i EPAF als terrenys adjacents del Parc Nou per reduir combustible disponible en cas d'incendi», han dit ràpidament els Bombers de la Generalitat

La crema, segons el cos, s'ha fet per a evitar futurs incendis en aquesta zona. 

De fet, una de les anècdotes de la crema és que han caigut cendres a la ciutat Barcelona. L'avís s'ha donat a Gràcia, el Putxet i el Farró, les Corts i la Teixonera, i a hores d'ara ja està totalment controlat.