Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pas de vianants a Reus.

Surt a passejar per Terrassa, creua un pas de zebra i mor en un violent atropellament

Una dona de 75 anys ha mort atropellada a Terrassa quan creuava un pas de vianants

El passat diumenge 28 d'agost, la ciutat de Terrassa havia d'afrontar una nova tragèdia: una senyora moria atropellada al centre de la ciutat. Els fets van tenir lloc al matí, cap a les 09:00. En aquell moment, la dona, que tenia 75 anys, era atropellada en intentar creuar un pas de vianants per un vehicle que circulava en sentit sud. El conductor, un jove, anava a treballar amb el seu cotxe quan es va produir l'atropellament. Suposadament, no havia pres cap mena de droga ni alcohol. 

Sembla que la zona on va tenir lloc l'accident era un pas de zebra amb semàfor. Per tant, no se sap ben bé qui va tenir la culpa. Segons la policia Municipal  de Terrassa, «investiguem les causes i circumstàncies d'un accident mortal aquest matí a l'Avinguda Josep Tarradellas, on han estat implicats un turisme i una vianant». De moment, però, no hi ha novetats.

D'acord amb el servei d'emergències, el SEM (el sistema d'emergències mèdiques) va enviar tan aviat com va poder dues ambulàncies al lloc dels fets, la cruïlla entre l'avinguda de Josep Tarradellas i el carrer d'Amadeu de Savoia. No obstant això, tots els seus esforços van ser en va. La víctima no se'n va sortir i va perdre la vida. 

Una problemàtica recurrent a Terrassa

La Policia Municipal de la ciutat capital del Vallès Occidental també ha explicat que van tallar aquesta zona del barri de Can Boada per facilitar l'accés als serveis d'emergència. Així doncs, l'accés a la via des del passeig vint-i-dos de juliol va quedar restringit. Tot i això, es va reobrir unes tres hores més tard, a dos quarts d'una del migdia aproximadament.

Ja són diversos els accidents que han posat fi a la vida de vianants. Sense anar més lluny, diumenge passat també moria atropellat un home a Saragossa, Salvatore Stars, i es parla també d'un altre atropellament a un polígon industrial dels rodals de Terrassa, al carrer de Venus. En efecte, sembla que la situació cada cop està més descontrolada i la població demana una solució.