Incendi en un bloc de pisos de Sabadell

Serà complicada la convivència amb els veïns: un ridícul error crea un incendi al bloc

Cinc persones van haver de ser evacuades per les flames

Els incendis a Catalunya no donen treva i els Bombers de la Generalitat no tenen ni un minut de descans. Aquest estiu, està sent horrorós pel que fa a les temperatures extremes. Fet que s'ha traslladat en greus incendis on s'han vist afectades diverses zones del territori català.

Gran part d'aquests tràgics successos, han tingut lloc en paratges naturals del nostre territori. Per aquest motiu, el Govern de la Generalitat, s'ha vist obligat a establir certes mesures per intentar disminuir, en la mesura del possible, els incendis.

Aquest cop, però, les flames s'han originat en un bloc de pisos situat al carrer Tetuan de Sabadell, al Vallès Occidental, i el més sorprenent ha estat la manera en què han succeït els fets, ja que, segons informa el cos de Bombers, s'ha incendiat un matalàs que es trobava al replà de l'escala.

▶️ Un vaixell de Salvament Marítim xoca i enfonsa un iot al Port de Tarragona

Crema un matalàs que estava al replà

Els fets van tenir lloc ahir a la nit, al voltant de les 21:44 hores, moment que els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís de les flames. D'aquesta manera, el foc es va originar en un matalàs que es trobava al replà de la quarta planta del bloc de pisos.

Encara que no han transcendit més detalls de com es va poder cremar el matalàs, en el moment de l'incendi, cinc persones es trobaven al terrat de l'edifici. Així, els Bombers van haver d'evacuar a les víctimes amb l'autoescala.

A més, el Sistema d'Emergències Mèdiques, el qual també es va desplaçar fins al lloc, va realitzar sis assistències, però, afortunadament, totes les persones van ser donades d'alta al moment. 

Per tal d'apagar les flames i evacuar a les persones accidentades, van actuar set dotacions dels Bombers de la Generalitat. El mateix cos ha informat dels fets a través del seu compte oficial de Twitter.

«Ahir vam extingir un incendi en un bloc del C/Tetuan de Sabadell on va cremar un matalàs al replà de la 4a planta i vam evacuar amb l'autoescala les 5 persones que estaven al terrat. El Sistema d'Emergències Mèdiques va fer 6 assistències amb alta in situ. Hi vam actuar 7 dotacions».