Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

La complicada investigació de l'assassinat de la menor decapitada a Reus

Kelly no havia presentat mai cap denúncia contra el seu presumpte assassí | El regueral de sang al balcó, d'abans de precipitar-se, va fer encendre totes les alarmes

El presumpte assassí de la Kelly va saltar pel balcó després de matar la noia | Guillem RS

 

La complicada investigació de l’assassinat de la jove Kelly, de 17 anys i de nacionalitat equatoriana, aquest passat dimecres al carrer d’Argentera de Reus va avançant a poc a poc. La impossibilitat d’interrogar el presumpte assassí, el noi de 20 anys i de nacionalitat dominicana, que era parella d’ella i amb qui compartien pis, impedeix als Mossos poder aclarir realment què va passar a l’habitació on va ser trobat el cos d’ella, decapitat i amb signes d’extrema violència. 

Relació sentimental i vivien junts

S’ha confirmat que tenien una relació sentimental des de feia alguns mesos i s’està investigant com vivien al pis. El que també han confirmat fonts judicials és que no existien denúncies prèvies a l’assassinat.  Alguns veïns asseguren que havien vist diversos dies entrar i sortir junts el noi i la noia del pis des d’abans de l’estiu i que a la bústia del bloc hi ha els noms d’ell i d’ella però s’està acabant d’aclarir si s’hi havien instal·lat o en quin règim hi vivien, segons ha pogut saber TarragonaDigital.

La bústia del bloc, amb el nom d'ella i d'ell, el presumpte assassí de la noia.
La bústia del bloc, amb el nom d'ella i d'ell, el presumpte assassí de la noia | Guillem RS

 

L’arma del crim, localitzada

Els investigadors de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de Tarragona, els agents que s’encarreguen d’investigar els homicidis a la regió policial, creuen que el noi va assassinar la seva parella i la va mutilar posteriorment amb un utensili de cuina. Tot i que el cas segueix sota secret d’actuacions, sí que s’ha pogut saber que es treballa amb la possibilitat que l’arma del crim sigui un ganivet de cuina.  La policia també va trobar la noia amb poca roba i amb la roba, amb taques de sang, embolicada en un racó de l’habitació on va ser trobat el cadàver.

Fonts de la investigació han explicat a TarragonaDigital que l’escenari del crim era una de les escenes més escabroses que s’han trobat mai en crims a Tarragona i a Catalunya. Les restes de sang anaven des de l’habitació on hi havia el cos de la noia fins al balcó des d’on el presumpte assassí va saltar.

Concentració assassinat masclista a Reus.
Aquest dijous es va fer una concentració a Reus per condemnar els fets | Laia Solanellas

 

Els veïns van veure sang al balcó

Justament aquesta sang és la que va fer encendre totes les alarmes. Els Mossos van rebre l’avís que una persona s’havia precipitat des d’un cinquè pis i quan hi van arribar uns veïns van avisar als agents que també hi havia sang al balcó. Que hi hagués sang al balcó, d’abans de saltar, va fer veure als policies que alguna cosa no anava bé. Els agents van pujar al pis i després de no rebre resposta quan van trucar a la porta van decidir entrar al pis i va ser allà on es va trobar el cos de la noia de 17 anys.

Els amics i família d’ella recullen diners

La família i els amics de la Kelly recullen diners per poder incinerar la noia per la falta de recursos de la seva família. La col·lecta es fa al bar Brunch, a la zona de la Pastoreta. La mare de la noia —que es trobava vivint fora de la ciutat i que va arribar de matinada a la ciutat— vol marxar de Catalunya per tornar a l’Equador, on viu una altra filla, i amb aquests diners que recullin ho podrà fer, segons han explicat fonts properes a la família a aquest mitjà.