La 'compra' de Nadal d'uns lladres a la Catalunya Central

Dos homes han estat detinguts per sostreure productes d'un supermercat per un valor de més de 600€

Es registren tres agressions sexuals en cinc dies a Barcelona
La 'compra' de Nadal d'uns lladres a la Catalunya Central | Twitter (@mossos)

Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns dos homes, de 22 i 30 anys, a Sant Esteve d'en Bas (Garrotxa) per furtar en un supermercat de Vic. Els agents els van aturar en un control a la rotonda de la C-152 per no portar l'adhesiu de la ITV al vehicle.

El valor dels productes sostrets ascendia a més de 600€

La patrulla va identificar els dos ocupants del cotxe i van veure que als seients del darrere hi havia una gran quantitat de productes alimentaris i ampolles de begudes alcohòliques. Concretament, els detinguts transportaven 54 torrons, 11 caixes de bombons i 27 ampolles de licor. 

El valor dels productes furtats ascendia a més de 600€
El valor dels productes sostrets ascendia a més de 600€ | Mossos d'Esquadra

Com que no van obtenir cap resposta coherent, els agents van fer diverses indagacions i van descobrir que els productes s'havien sostret d'un establiment de Vic, valor dels quals ascendia a més de 600€. Durant l'escorcoll, també van intervenir unes tenalles i van comprovar que, a més duien posats sota els pantalons unes peces de roba elàstica per poder amagar els objectes que robaven.

  

Els Mossos van detenir els dos homes, veïns de Sant Boi de Llobregat, com a presumptes autors d'un delicte de furt. A més, han informat també que el 21 de novembre ja van detenir un home en condicions similars al mateix lloc per furtar en dos supermercats de la Garrotxa.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari