Condemnen a setanta anys de presó al «violador de Martorell»

El passat mes de març l’home va reconèixer que va segrestar, agredir, violar, gairebé matar i robar una dona

El violador de Martorell no ha demanat perdó pels fets, tot i que sí que els ha reconegut
El «violador de Martorell» ha estat condemnat a setanta anys de presó | CatalunyaDiari.cat

Condemnat a presó el «violador de Martorell». Finalment l’Audiència de Barcelona ha pres una decisió i ha condemnat a setanta anys de presó a Tomás Pardo per haver segrestat, agredit, violat, gairebé matat i robat a una dona l’any 2016, portant-la des d’Igualada (Anoia) fins a Martorell (Baix Llobregat) i amagant-la en un bosc de Castellbisbal (Vallés Occidental), segons ha avançat ‘el Periódico’.

70 anys de presó i 95 més d’allunyament

Els fets van tenir lloc el 29 d’octubre de l’any 2016 i durant un judici a porta tancada, dut a terme a l’Audiència de Barcelona el passat mes de març, l’acusat es va declarar culpable. Ara, els magistrats han considerat que els fets han quedat provats gràcies a la confessió de l’home i a la declaració de la víctima i altres proves que se li van poder practicar.

Per tant, han condemnat al «violador de Martorell» a setanta anys de presó. Vint pel delicte de detenció il·legal, trenta per un assassinat en grau de temptativa, quinze per una agressió sexual i cinc més per un delicte de robatori amb intimidació. A més, el tribunal de la Secció Setena han sentenciat també la prohibició d’apropar-se l’acusat a la víctima, ni comunicar-se amb ella, durant un total de 95 anys, així com han fixat una indemnització d’1,1 milions d’euros.

També pots llegir: El violador de Martorell reconeix els fets, no demana perdó i s'enfronta a 70 anys de presó

El «violador de Martorell» gaudia d’un permís penitenciari

Tomás Pardo gaudia d’un permís penitenciari de tres dies –estava a presó per uns fets semblants– quan va assaltar la víctima amb una navalla en el moment en el qual la dona volia entrar en el seu vehicle a primera hora del matí. La va obligar a portar-lo fins a Martorell i, un cop a Castellbisbal, va fer que baixés del cotxe per, a continuació, arrossegar-la de la mà fins a una zona boscosa.

«T’ha tocat», va dir a la seva víctima, llavors la va violar diversos cops i, després, va obligar-la a caminar davant seu i, de cop, la va apunyalar per la part dreta del coll cinc vegades amb la intenció d’«evitar la seva identificació i detenció». La dona va caure a terra, on va fingir estar morta, i l’agressor va arrossegar el seu cos fins a tirar-lo per un barranc i avocar-li terra per damunt. La víctima no va morir i es va salvar perquè va aconseguir enviar la seva ubicació amb el mòbil i els Mossos d’Esquadra la van trobar a temps.


Comentaris

envia el comentari