Agredeix un home amb qui discutia la propietat d'un plat en un bufet a Tarragona

Haurà d'indemnitzar la víctima amb 1.000 euros per haver-li trencat el nas d'un cop de cap

Menjar a la planxa
Condemnat per agredir un home amb qui discutia la propietat d'un plat en un bufet de Roda de Berà | cedida

L'Audiència Provincial de Tarragona ha condemnat un home després que n'agredís violentament un altre, en discutir sobre la propietat d'un plat en un bufet lliure de Roda de Berà.

Tal com apunten les fonts judicials, els fets van tenir lloc a primera hora de la tarda del 13 de maig del 2018, quan en un restaurant de Roda de Berà segons explica el Diari de Tarragona, dos clients van començar a disputar-se un plat acabat de fer. La disscussió va anar pujant de to, fins que l'agressor, molt alterat, va amenaçar la víctima i li va propinar un cop de cap violent a la cara.

L'impacte va trencar el nas de la víctima, que no va entrar a la baralla; mentre que l'agressor va haver de ser retingut per altres clients del restaurant, que van evitar que la situació empitjorés.

1.000 euros per un plat a la planxa

Tot plegat va resultar en una denúncia als Mossos d'Esquadra, per la qual l'agressor va ser condemnat pel Jutjat d'Instrucció del Vendrell a pagar 1.500 euros a la víctima. Després de la resolució d'un recurs d'apel·lació presentat per la defensa, l'Audiència de Tarragona ha resolt que l'acusat haurà d'indemnitzar amb 1.000 euros a la víctima i pagar una multa de 365 euros.

El jutge ha valorat el fet que la víctima va patir una fissura amb desplaçament dels ossos del nas que va impedir que pogués treballar durant 10 dies, i que no es van guarir fins al cap de 40 dies.


Comentaris

envia el comentari