Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del conductor de l'autobús i l'home en cadira de rodes insultant-se

Aparatós incident: un conductor d'autobusos es baralla amb un home en cadira de rodes

L'empresa d'autobusos ja ha obert una investigació interna per aclarir els fets

Impactant incident a Santa Coloma de Gramenet, a la comarca del Barcelonès. El conductor d'un autobús de línia es baralla amb un usuari en cadira de rodes. El vídeo de l'enganxada s'ha fet viral a les xarxes socials.

En aquest es pot veure com tots dos es discuteixen fortament quan el passatger en cadira de rodes vol pujar al vehicle. En el vídeo es pot veure com el conductor de l'autobús de línia comença a insultar l'home després que aquest no el deixi tancar la porta del vehicle per a reprendre la marxa. L'empresa d'autobusos ja ha obert una investigació per tal d'aclarir els fets succeïts.

Diversos usuaris intenten posar pau

Els fets van tenir lloc aquest dimecres, 28 de desembre, i en el vídeo es pot veure com tots dos homes discuteixen verbalment de manera violenta. El conductor l'insulta i li retreu que ja havia posat una queixa que no estava en condicions. Tot i que alguns dels passatgers del bus intenten posar-hi pau, la discussió segueix, i l'usuari segueix a fora del vehicle agafat de la barra de la porta d'accés davantera.

Imatge del conductor d'autobús i l'home en cadira de rodes insultant-se
Imatge del conductor d'autobús i l'home en cadira de rodes insultant-se | @SocialDrive_es

L'empresa que gestiona la xarxa d'autobusos al Barcelonès Nord, Tusgsal, ha obert una investigació interna per aclarir les circumstàncies. El conductor de la línia B14, en el seu recorregut pel municipi de Santa Coloma de Gramenet, va protagonitzar una forta discussió amb un passatger que volia accedir al vehicle amb la seva cadira de rodes.

Li reclama pujar a l'autobús, però la rampa no funciona

En un vídeo difós a les xarxes socials, es veu com el viatger s'agafa a la barra de la porta davantera mentre el conductor l'insulta i li recrimina una queixa anterior. En les imatges, se sent l'usuari reclamant que obri la rampa de la porta de darrere, mentre que el conductor i un passatger li diuen que sembla que no funciona. Posteriorment, es veu com la rampa es desplega, però es torna a plegar, possiblement per un problema mecànic del vehicle.

«Des de Tusgsal lamentem molt els fets en una parada de la línia B14 durant el seu recorregut per Santa Coloma de Gramenet quan un usuari va demanar la rampa per accedir al vehicle», declara l'empresa en un comunicat difós al seu perfil a Twitter. «Condemnem els fets i demanem disculpes», afegeixen. Per aquest motiu, l'empresa es compromet a prendre les mesures corresponents tan aviat com sigui possible, un cop s'aclareixin els fets amb la investigació interna oberta.