Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un cotxe dels Mossos d'Esquadra

Un conductor molt begut atropella un ciclista i fuig a la Selva

Els Mossos han arrestat dos homes més per agafar el volant borratxos i provocar accidents a l'Empordà

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra
Els Mossos han arrestat dos homes més per agafar el volant beguts i provocar accidents a l'Empordà | Catalunya Diari

Els Mossos han detingut un conductor begut  que va fugir després d'atropellarun ciclista a Blanes (Selva). El sinistre va tenir lloc dissabte passat a la GI-682, cap a quarts de quatre de la matinada. L'home, que té 51 anys, va marxar del lloc sense socórrer la víctima.

Els Mossos  van aconseguir identificar-lo i, quan el van anar a buscar a casa seva, va marcar una taxa de 0,95 mg/l  d'aire expirat; és a dir, que quasi multiplicava per quatre el límit permès.

El de Blanes, però, no és l'únic accident on el conductor anava borratxo i ha acabat detingut. Aquests darrers dies n'hi ha hagut dos més a Portbou (Alt Empordà) i Vall-llobrega (Baix Empordà). En aquest últim, l'infractor havia begut tant que es va adormir quan li volien fer la prova

Cronologia de l'atropellament, fugida i detenció

L'accident de Blanes va tenir lloc la matinada del 27 de juny a la carretera GI-682. Cap a quarts de quatre de la nit, un conductor va atropellar un ciclista i va fugir. Sortosament, la víctima només va patir diverses  contusions. Quan els Mossos van arribar a lloc, van veure com a la calçada hi havia diferents parts del cotxe implicat en l'atropellament.

  

  

MossosPolicia LocalLloretBlanesaccidentLloret.

  

  

Mossos  conductor fugitiuquadruplicava el límit permèspenaldetenir 

  

  

Blanes