La Meridiana porta tallada des de fa un mes

El conductor que va atropellar a un manifestant de la Meridiana anava begut

L'home va quedar en llibertat després de donar positiu en el control d'alcoholèmia

Un home va atropellar  dilluns al vespre a un dels manifestants independentistes que es trobava a l'avinguda Meridiana, a Barcelona. Després de fer-li un control d'alcoholèmia  es va poder comprovar que el noi que conduïa el vehicle anava begut i es va decidir portar-lo a dependències policials. La Guàrdia Urbana es va encarregar de prendre-li declaració i, finalment, es va optar per deixar-lo en llibertat. Tot i això la Urbana tramitarà la denúncia per conduir sota els efectes de l'alcohol.

Una persona va resultar ferida de caràcter lleu

El conductor va  irrompre  a l'avinguda Meridiana i va intentar atropellar diverses persones que s'estaven manifestant. Finalment hi va haver un ferit de caràcter lleu i els Mossos d'Esquadra han decidit obrir una investigació al causant de l'accident per un delicte de lesions. 

Manifestacions diàries a la Meridiana

Centenars  d'independentistes es manifesten cada dia, de vuit a deu del vespre,  a l'avinguda Meridiana de Barcelona en motiu de protesta per la sentència del 14 d'octubre. Molts ciutadans de Barcelona han denunciat aquestes mobilitzacions perquè suposen molts problemes de circulació a la ciutat. Ja fa 134 dies que els manifestants surten al carrer, i no deixaran de fer-ho fins que, segons ell, es faci justícia

També et pot interessar...