Pla obert del cotxe precipitat a les vies del tren a Celrà vist des del maleter i amb les vies del tren de fons

Espectacular accident a Catalunya: un cotxe bolca i acaba a les vies del tren

Un conductor ha perdut el control del cotxe i han caigut a les vies del tren a Celrà

Els cossos del servei d'emergències de Catalunya viuen moltes situacions complicades i, a vegades, es troben accidents particulars. Aquest divendres, a la comarca del Gironès, han viscut una d'aquestes situacions curioses. 

L'accident ha succeït a l'N-II, on un vehicle s'ha sortit de la via i ha acabat a les vies del tren. Un incident on s'ha vist implicat només un cotxe i una persona ha resultat ferida de poca gravetat, sense quedar atrapada a l'interior. 

S'accidenta i acaba a les vies del tren

A dos quarts menys quatre minuts d'onze del matí, el servei d'emergències rebia l'avís d'un accident al municipi de Celrà. En conseqüència de l'incident, Protecció Civil ha activat en prealerta el Ferrocat i ha tallat la circulació per la via 1 i els trens circulen per la via 2. Això afecta la línia 11 de Rodalies i la 1 de Regionals de Catalunya. 

Els Bombers de la Generalitat han enviat dues dotacions, els Mossos d'Esquadra també hi han desplaçat patrulles i s'ha activat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). 

En l'accident s'ha vist involucrat només un vehicle. Un conductor ha perdut el control del cotxe i ha caigut a les vies del tren del municipi del Gironès. Per causes que encara s'estan investigant, el conductor que circulava per la C-66 en direcció Girona, ha sortit de la carretera a l'enllaç per anar a buscar a l'N-II i s'ha precipitat daltabaix.

En caure fora de la carretera, el vehicle ha bolcat i s'ha quedat a tocar de les vies del tren. El conductor, de resultes d'aquest incident on només hi havia un únic ocupant, ha resultat ferit de poca gravetat. El SEM l'ha atès i traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona amb ambulància.

Els Bombers informen que no han hagut de fer tasques d'excarceració perquè el conductor no ha quedat atrapat dins el cotxe.


Protecció Civil ha informat que, mentre duressin els treballs dels Bombers, el pas de trens ha quedat aturat. Ha estat un accident aparatós però, segons Renfe, no ha acabat afectant la circulació ferroviària perquè el cotxe no impedia el pas de combois.