Pla general del vehicle accidentat a l'accés del CIM Vallès, a Santa Perpètua de Mogoda

Condueix begut i drogat per l'autopista i acaba encastant el cotxe fugint dels Mossos

L'arrestat va donar 0,71 mg/l d'aire expirat d'alcohol i positiu en cocaïna, amfetamines i opiacis

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest diumenge un home de 35 anys i veí de Mollet del Vallès per conduir sota els efectes de l'alcohol i les drogues. El conductor va circular des d'Esplugues de Llobregat fins a Santa Perpètua de Mogoda —a través de les autopistes B-23 i AP-7— posant en perill la vida de la resta de conductors. L'arrestat no va respectar els senyals de trànsit i no va aturar el vehicle quan els agents li van requerir.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Finalment, l'home va sortir de l'AP-7 i va intentar accedir al recinte del CIM Vallès, on va patir un accident en el punt de control d'accés. Va donar un resultat de 0,71 mg/l d'aire espirat a la prova d'alcohol que li van fer els agents i positiu en cocaïna, amfetamines i opiacis.

La pel·lícula dels fets

Els fets van tenir lloc el mateix diumenge 30 de maig, al voltant de les quatre de la tarda, a Esplugues de Llobregat. Un agent dels Mossos fora de servei va observar un vehicle que envaïa el carril contrari per saltar-se tres semàfors en vermell. Segons detalla el cos en un comunicat, diversos vehicles van haver de frenar per evitar xocar amb ell.

L'agent va alertar dels fets al telèfon d’emergències 112 i va seguir el vehicle, que va entrar a la carretera B-23. El conductor va continuar circulant de manera temerària i va posar en risc la resta d'usuaris de la via. Diverses dotacions es van adreçar al lloc i pocs minuts després van localitzar el vehicle a l'autopista AP-7 en sentit Girona.

El conductor no va fer cas a les seves indicacions i va continuar conduint de manera temerària. El seu viatge va acabar a l'accés del CIM Vallès, a Santa Perpètua de Mogoda, on va patir un accident. Llavors va intentar fugir del lloc corrents, però els agents van aconseguir aturar-lo, tot i la resistència que va mostrar.

Finalment va ser detingut pels agents de la policia catalana. L'acusen d'un presumpte delicte de conduir sota els efectes de l'alcohol, conducció temerària i desobediència als agents de l’autoritat. Està previst que pròximament comparegui davant del jutge.