El casteller Ferran Sans

Consternació al món casteller per la mort sobtada de Ferran Sans

Ferran formava part de la colla castellera dels Capgrossos de Mataró

El món dels castells està de dol després de la inesperada mort de Ferran Sans, un amic i company de la colla castellera dels Capgrossos de Mataró aquest diumenge 24 de juliol. 

El cap de setmana ha acabat de la pitjor forma possible pels Capgrossos de Mataró, ja que han hagut de dir adeu massa aviat a un dels seus membres. Es tracta de Ferran Sans i Muñoz, un casteller consolidat que serà recordat pels seus amics, familiars i companys. 

La colla castellera de la qual formava part ha volgut donar la trista notícia per Twitter i ha aprofitat per expressar que «estem destrossats i et trobarem molt a faltar». Els missatges de condol no s'han fet esperar i més d'un centener d'usuaris d'aquesta xarxa social han volgut acomiadar-se de Ferran. 

«Et trobaré a faltar Ferran, donant-me mans als folres i manilles, i ensenyant-me com posar-me, com llegir-ho, el que soc ara, en molta part és gràcies a tu. Una forta abraçada allà on siguis company», comentava un conegut seu. També es poden llegir missatges com «Sempre hi seràs als nostres cors, Ferran». 

Altres colles castelleres també han dedicat unes paraules 

El món dels castells és conegut per les bones relacions entre colles. Malgrat que pot haver-hi certa rivalitat en algunes circumstàncies, a l'hora de la veritat, tots els castellers fan pinya pels seus. I justament per aquest motiu, diverses colles castelleres han volgut pronunciar-se sobre la mort de Ferran.

Els Castellers de Cornellà han estat els primers a enviar un missatge i han expressat «El nostre més sincer condol, ho sentim molt. Molts ànims a la família, amics i a tota la colla. Una forta abraçada». Unes hores després, els Xiquets de Tarragona també han volgut enviar un missatge de condol: «La més gran de les abraçades des de Tarragona. Lamentem profundament la pèrdua d'un company com en Ferran. Que descansi en pau. Molts ànims, companys».

Els Castellers de Vilafranca també han volgut expressar el seu condol, amb un tweet més curt: «Des de Vilafranca, el nostre més sentit condol. Una forta abraçada a la família, als amics i a tota la colla». 

Sense cap mena de dubte, Ferran ha marxat i ha deixat un gran buit en totes les persones que el coneixien.