Primer pla de Felipe

Consternació per la mort de Felipe, de 26 anys, juntament amb un altre jove a Badajoz

Felipe Fernández i Carlos Álvarez van morir en un xoc frontal a la carretera d'Olivenza

Un greu accident de trànsit a la carretera que uneix Badajoz amb Olivenza va provocar la mort de dos nois joves. Al xoc frontal van morir Felipe Fernández Cano, de 26 anys, i Carlos Álvarez Castillo, de 36. Badajoz està de dol per la terrible mort d'aquests joves en tràgiques circumstàncies.

L'accident va tenir lloc dimecres a la tarda a la carretera EX-107, al quilòmetre 17 entre Badajoz i Olivenza. Eren dos quarts de vuit de la tarda quan va passar l'impacte frontal entre un cotxe Renault i una furgoneta de treball. Al moment del sinistre tenia lloc una forta tempesta.

A la furgoneta hi viatjaven el conductor mort i un segon ocupant, que va ser ingressat amb pronòstic reservat. A l'altre cotxe hi anava Felipe, que tornava a casa després de la seva jornada laboral en una residència de gent gran d'Olivenza. S'especula amb la manca de visibilitat com a principal hipòtesi de l'accident.

Trencats de dolor per la mort de Felip

Felipe Fernández Cano, de 26 anys i natural de Badajoz, treballava com a fisioterapeuta a la residència de gent gran de la Santa Casa de la Misericordia, a Olivenza. A més, era un adepte a l'esport. Havia jugat a futbol a l'Associació Poliesportiva Santa Isabel de Badajoz.

Muntatge amb la foto de Felipe
Felipe va morir en un accident a la carretera d'Olivenza, a Badajoz | Catalunyadiari

Els seus familiars i persones properes estan trencats per la inesperada mort d'aquest jove en unes circumstàncies tan fatídiques. Al club on va jugar el recorden com un noi «tranquil, amable, afectuós i molt compromès amb l'activitat». «Estem molt malament», ha dit el president de l'entitat al diari Hoy.

Jesús González recorda que el pare de Felipe sempre anava a veure'l als partits i que feien un bon equip. També explica que el mort «formava part d'un grup d'amics molt bons, molt bona gent». Els membres del club i els companys de Felipe viuen ara hores molt amargues.

Dol a la residència de gent gran

També a la residència on treballava tots es troben «destrossats» pel fatídic desenllaç. Feia tres mesos que Felipe hi treballava com a substitut d'un altre dels treballadors que estava de baixa. Però, en poc temps, s'havia guanyat l'afecte dels avis per la dolçor que mostrava amb ells.

Els seus companys de feina, encara commocionats per la notícia, han recordat Felipe com un noi educat, respectuós i treballador. Era un jove que tenia molta cura amb la seva feina i que sempre tenia ganes d'aprendre. Tot i que era una mica tímid, sempre tenia un somriure per als altres.

Dimecres va ser l'últim dia que va anar a treballar, ja que de tornada a casa el va sorprendre la mort. La violència de l'impacte va ser tan gran que les dues víctimes mortals van quedar atrapades a l'interior dels cotxes. Els bombers de la diputació van haver d'excarcerar els cossos dels morts.

Carlos estava a punt de ser pare

Carlos Álvarez Castillo havia nascut a Olivenza i regentava diversos negocis a la seva localitat i a Badajoz. Dimecres tornava de les instal·lacions que tenia al polígon 'El Nevero' de la capital pacense. Feia el recorregut oposat al de Felip, amb qui va topar al punt fatídic de l'accident mortal.

Imatge d'una carretera amb flors
Aquest accident ha posat fi a la vida de dos joves | CEDIDA

Carlos anava amb la furgoneta de la seva empresa, 'Plásticos Álvarez', quan va tenir l'accident. La seva faceta d'empresari el va fer molt conegut a la zona i la seva mort ha causat una gran estupefacció. La desgràcia encara és més gran, ja que era pare d'un nen de dos anys i la seva parella està embarassada.

Olivenza està de dol per la mort del seu veí Carlos i l'ajuntament ha suspès tots els actes oficials en assabentar-se de la notícia. El mateix alcalde, Manuel Andrade, va quedar molt tocat per la desgràcia ocorreguda. La carretera on van morir els dos joves és un tram perillós, amb molts accidents.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp