Roben de matinada a casa d'una de les esportistes catalanes més conegudes

El sospitós va ser detingut pocs minuts després

Sandra Corcuera, corredora i set vegades campiona de Retrorunning
Entren a robar a casa de Sandra Corcuera mentre ella es trobava a dins | Twitter @retrorunning_

Gran esglai per l’esportista professional Sandra Corcuera. La corredora ha utilitzat les seves xarxes socials per informar que havia patit un atracament a la seva mateixa casa.

Segons explica Sandra Corcuera, es trobava dormint a casa seva a la nit quan van entrar-li a robar a la seva casa d’Olesa de Montserrat, al Baix Llobregat. Després del gran esglai, l’esportista va trucar als Mossos d’Esquadra i poc després va voler agrair la seva funció a través de les xarxes.

Entren a robar a casa de Sandra Corcuera

«Aquesta nit m’han entrat a robar a casa. Vull agrair el torn de nit de l’Àrea Bàsica Policial de Martorell dels Mossos d’Esquadra la rapidesa en l’atenció i la gran eficiència en aconseguir recuperar allò robat en un breu lapse de temps», escrivia la corredora al seu perfil de Twitter. El missatge va ser compartit passades les sis de la matinada, després que l’esportista hagués passat per dependències judicials.

Segons explica el diari ‘La Razón’, el servei d’emergències 112 va rebre un avís sobre un robatori passada la una de la matinada. La trucada informava que una persona que es trobava en el pis de dalt dormint va sentir algú al pis inferior de l’habitatge. Quan va sortir de l’habitació i va baixar les escales, va trobar-se amb la porta del menjador oberta i també va notar l’absència de molts objectes.

El lladre va ser aturat per estar-se saltant el toc de queda

Després de la trucada, i tal com informa ‘La Razón’, dues patrulles dels Mossos d’Esquadra van dirigir-se a la casa per prendre declaració. Poc després van trobar-se un home amb una motxilla pel carrer i van dirigir-se a ell per multar-li per saltar-se el toc de queda. La seva sorpresa va arribar quan van obrir la motxilla i allà estaven gran part dels objectes que faltaven a casa de la corredora.

El sospitós, un jove de 23 anys de nacionalitat espanyola i nascut a República Dominicana, va quedar detingut després de la intervenció de la policia. Afortunadament, no van haver-se de lamentar danys físics i tot va quedar en un gran esglai.


Comentaris

envia el comentari