Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un cotxe en un forat a una carretera d'Essex pel temporal Ciara

Ensurt al volant: Un cotxe cau en un gran forat amb el seu conductor a dins

Tot apunta que el temporal Ciara podria haver afectat l'estat de la carretera

Un cotxe en un forat a una carretera d'Essex pel temporal Ciara
El vehicle va quedar enfonsat dins el forat | Cedida

Un conductor britànic pot dir que realment va tornar a néixer després que el seu cotxe caigués en un gran  forat que es va obrir a la  carretera  mentre conduïa. Sembla que l'aparició de la cavitat seria culpa del temporal Ciara que han patit les illes i bona part del nord d'Europa els darrers dies, segons recull el diari 'Que!'. 

Tot va ocórrer el passat dilluns a la localitat d'Essex, al Regne Unit. El conductor està circulant amb normalitat quan de sobte va quedar plenament engolit per la carretera. L'home es troba hospitalitzat, encara que es desconeix quin és el seu estat de salut. 

Complicada maniobra d'extracció del cotxe

Van ser els veïns de la zona qui van avisar els  Bombers de l'accident al voltant de dos quarts de dues de la matinada. Quan van arribar al lloc dels fets, es van trobar amb el cotxe mig enfonsat en el forat i amb els airbags activats. 

Els treballs per treure el cotxe a la superfície es van allargar durant gairebé  dues hores. Segons explica la BBC, es van haver de desallotjar també sis habitatges per la inestabilitat del terreny. Ara la policia anglesa amb les empreses públiques d'aigua i gas investiguen, a més dels efectes que pugui haver tingut Ciara en el terreny, perquè la carretera es trobava en tan mal estat.  

També et pot interessar...