La tècnica macabra d'un català per escapar de les multes de trànsit

L'home ha explicat que es tractava d'una venjança

Agent dels Mossos d'Esquadra
Els Mossos d'Esquadra denuncien un conductor per falsificació documental | CatalunyaDiari

Un home de 59 anys, veí de l'Hospitalet de Llobregat, al Barcelonès, ha estat denunciat pels Mossos d'Esquadra com a presumpte autor d'un delicte continuat de falsedat documental per identificar un home, que va morir el 2016, com a conductor i així evitar pagar les multes per excés de velocitat.

La investigació va començar el passat 5 de maig del 2019 quan un radar va detectar l'excés de velocitat a la carretera C-17, a l'altura de Parets del Vallès, al Vallès Oriental, segons informa la policia catalana. En aquell moment, el titular del cotxe va presentar al·legacions identificant el suposat conductor del vehicle en el moment de la infracció.

Una venjança per un deute 

El Servei Català de Trànsit va iniciar la investigació en adonar-se que la persona identificada com a titular estava morta des del 2016. Aquesta persona acumulava 10 expedients administratius per excés de velocitat però vuit d'elles se li havien imposat quan ja estava mort. 

En les fotografies captades pels radars es podien identificar tres vehicles diferents que pertanyen a una societat ubicada a l'Hospitalet, propietat del sospitós. El denunciat va explicar als investigadors que havia assenyalat al difunt com a venjança per un deute que no havia pagat però sense saber que aquest havia mort.

D'altra banda, va indicar que no sabia que els fets exposats poguessin ser un delicte i que pagaria totes les multes que tenia pendents. No obstant això, l'home haurà d'assistir al procés judicial iniciat a finals de gener per una presumpta falsificació documental amb una possible pena de fins a tres anys de presó.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari