Un vehicle de la policia i una ambulància en un accident de trànsit

Ensurt a Barcelona: Un cotxe envaeix la vorera i atropella sis persones

El vehicle ha topat contra la terrassa d'un hotel i un arbre

Ensurt, i dels grossos, a Barcelona. Un cotxe va envair ahir la vorera del carrer Mallorca, a l’Eixample, i va atropellar sis persones. Els fets van tenir lloc al voltant de les sis de la tarda i el cotxe es va acabar detenint en topar contra un arbre i la terrassa d’un hotel.

Segons el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), que es van desplaçar fins el punt del succés amb diverses dotacions, quatre dels ferits van ser donats d’alta al mateix lloc dels fets. En canvi, dues persones van ser traslladades a l’Hospital de Mar de Barcelona per la consideració de les seves ferides.

Finalment, cal destacar que en un primer balanç de la Guàrdia Urbana de Barcelona es descarta que el conductor anés sota els efectes de l’alcohol o drogues. A part, ‘El Periódico’ explica que cap de les persones afectades va patir ferides greus, i que la zona (entre Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya) va recobrar la normalitat hores després.

La Unitat d'Investigació de la Guàrdia Urbana de Barcelona encara es troba analitzant què hauria pogut passar. La investigació continua oberta. 

Barcelona i les nits de disbauxa

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona van desallotjar la matinada del diumenge, 22 d’agost, unes 5.500 persones en diferents punts de la capital catalana.

D'aquestes, pràcticament la totalitat – 4.000 – es trobaven concentrades al barri de Gràcia. Un miler de persones van ser desallotjades de les platges i 500 més al barri del Born.

El tinent d'alcaldia de Seguretat de Barcelona, Albert Batlle, va explicar que «potser hi ha hagut menys activitat que la nit anterior», però també va reconèixer que sense toc de queda les concentracions són majors en algunes zones.

Ho va dir a 'Catalunya Ràdio', on també va apuntar que hauran de «conviure» amb la situació fins que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) es pronunciï.