Imatge del punt de trobada i de coordinació a la plaça de la Pau de Terrassa

Novetats sobre la desaparició del Pedro a Terrassa: localitzat sa i estalvi

L'home, que havia desaparegut dijous a la nit, havia caigut en un barranc i ha estat rescatat aquesta passada nit

Final feliç a la desaparició del Pedro, l'home a qui s'havia perdut la pista el passat dijous a la nit a Terrassa. Els Mossos d'Esquadra, que van fer una crida a la ciutadania a través de les xarxes socials per trobar-lo, han informat aquest diumenge al matí que l'home de 76 anys ha estat localitzat sa i estalvi. El seu fos Rufo, que l'acompanyava, també ha estat trobat en bon estat.

La policia catalana, que ha participat en el dispositiu de recerca conjuntament amb Bombers, ADF, Policia Municipal i voluntaris, ha anunciat que ha estat trobat de matinada i ha agraït la col·laboració de la ciutadania.

Crits d'auxili del desaparegut durant la nit

Segons ha informat el digital 'Món Terrassa', l'home, que pateix demència, s'hauria desorientat i va caure per un barranc, d'on no havia pogut sortir. Durant la passada nit, diverses persones que feien una batuda per la zona han sentit els crits d'auxili del desaparegut, permetent els cossos d'emergència actuar ràpidament, localitzar i rescatar el Pedro.

Cal destacar que durant els dos dies, el barri de Can Palet de Vista Alegre de Terrassa s'ha bolcat en la recerca del Pedro, a qui es va perdre la pista el passat dijous a la nit. En el dispositiu de recerca hi han participat Bombers, Mossos, ADF, Policia Municipal, Protecció Civil, Creu Roja i molts voluntaris de la ciutat.