Imatge del punt de trobada i de coordinació a la plaça de la Pau de Terrassa

Busquen el Pedro, desaparegut des de dijous a Terrassa

Aquest dissabte al matí s'ha reprès la recerca de l'home amb 17 dotacions dels Bombers

Un important dispositiu continua aquest dissabte la recerca del Pedro, un home de 76 anys que va desaparèixer la nit de dijous a Terrassa. Concretament, segons han informat els Mossos d'Esquadra, se li va perdre la pista al barri de Can Palet de Vistalegre de la cocapital vallesana. En el moment de la seva desaparició vestia una samarreta de color marró clar i uns pantalons blaus

El Pedro, que anava acompanyat del seu gos —un pastor alemany—, té el cabell curt i canós i porta bigoti. El dispositiu que s'ha activat aquest dissabte compta amb la participació de 17 dotacions dels Bombers de la Generalitat —amb la unitat canina i els GRAE—, així com amb efectius dels Mossos d'Esquadra, la Policia Local de Terrassa, ADF i voluntaris.

Aquest divendres es van organitzar diverses batudes per localitzar el Pedro, rastrejant bona part del barri, tot i que encara queden zones per revisar. Els Bombers van participar en la recerca amb un helicòpter.

Segon desaparegut a Terrassa en poques setmanes

El del Pedro és el segon cas de desaparició que s'ha produït a Terrassa en les darreres setmanes. A finals del passat mes de juliol, va desaparèixer el Faustino, un home de 53 anys que va marxar d'un centre sanitari on estava ingressat.

Tot i que immediatament es va activar la recerca en la zona pròxima a l'hospital, familiars del Faustino van trobar el seu cadàver en un barranc el dia 6 d'agost.

En aquest sentit, diversos mitjans informaven que la filla del desaparegut denunciarà els Mossos i el Consorci Sanitari de Terrassa, responsabilitzant-los d'un «cúmul de negligències» que van acabar amb la mort del veí de Terrassa.