Un vehicle de la policia i una ambulància en un accident de trànsit

Nova víctima a les carreteres: una dona mor en un accident de trànsit a la C-14

Altres quatre persones han resultat ferides a causa del sinistre entre un tot terreny i una furgoneta

Tràgic divendres a la xarxa viària catalana després de la mort d'una dona en un accident de trànsit al quilòmetre 106 de la C-14, al seu pas pel municipi d'Artesa de Segre (La Noguera). La víctima mortal viatjava com a passatgera en un tot terreny que ha xocat contra una furgoneta. Segons ha explicat el Servei Català de Trànsit, els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís del sinistre a les 13.24 hores.

A conseqüència de l'accident, les causes del qual encara s'estan investigant, altres quatre persones han resultat ferides: tres de caràcter menys greu i una lleu. A causa de l'accident, la via ha estat tallada durant un parell d'hores, per tal que els cossos d'emergència i seguretat poguessin actuar.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat set patrulles dels Mossos d'Esquadra, set dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), així com l'helicòpter medicalitzat.

Després de la víctima mortal d'aquest divendres a Artesa de Segre, ja són 87 persones les que han mort durant l'any 2021 en accident de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Millores en el ferm de l'A-2 a la demarcació de Lleida

D'altra banda, el Ministeri de Mobilitat i Agenda Urbana iniciarà aquest pròxim dilluns una nova fase de la millora del ferm de l'A-2 a la demarcació de Lleida. En aquesta nova fase, els treballs se centraran en la calçada en sentit Saragossa, entre els enllaços de l'Ll-11 i la C-13 (carretera de Balaguer), que discorren entre els punts quilomètrics 475 i 469,320.

Els treballs s'allargaran durant quatre setmanes, un espai de temps durant el qual els vehicles que circulin en sentit Saragossa es desviaran per la calçada contrària, que passarà a ser bidireccional. Aquest desviament no s'aplicarà, però, els caps de setmana, quan no es treballarà sobre la citada via.

Les obres, que començaran aquest dilluns, s'emmarquen en el projecte del Ministeri de Mobilitat i Agenda Urbana per rehabilitar i millorar el ferm al tram lleidatà de l'A-2. Els treballs, que se centren entre els quilòmetres 460 i 475 de la citada via, suposen una inversió total de 7,6 milions d'euros.