Imatge panoràmica del carrer on s'ha produït l'atropellament a una terrassa de Marbella

Un cotxe envesteix la terrassa d'un bar i atropella diverses persones a Espanya

Els fets han succeït en un local de Marbella, a primera hora de la tarda d'aquest dilluns

Gran ensurt el que s'ha viscut a Marbella a la tarda d'aquest dilluns dia 19 de juny. Un vehicle ha atropellat la terrassa d'un bar atropellant al seu pas diversos clients que es trobaven en ell.

Segons la informació oficial que s'ha pogut conèixer fins al moment, un total de deu persones haurien hagut de ser evacuades del lloc pels serveis sanitaris. Segons sembla, s'haurien encarregat d'això els serveis d'emergències desplaçats fins a la zona. De moment, no s'han donat a conèixer moltes més dades sobre l'estat de les víctimes.

Se sap, però, que una d'elles es tracta d'una dona que es trobaria en estat de «certa gravetat» després d'haver estat atropellada pel cotxe. El succés ha tingut lloc a l'avinguda Miguel Cano, una de les més transitades i en què més persones s'acumulen de la ciutat andalusa.

Tot hauria succeït a primera hora de la tarda. Les trucades al 112 arribaven ràpidament, al voltant de les 15:25 hores. Se sap que haurien estat diverses les alertes que han arribat als serveis d'emergències avisant dels fets.

Concretament, la informació que ha arribat a emergències en primer lloc ha estat que un cotxe havia topat contra la terrassa d'un bar a l'esmentada avinguda. A més, els alertants avisaven també els professionals que diverses persones estaven ferides, després que el vehicle els hagués enxampat quan estaven asseguts al bar.

Immediatament, efectius especialitzats s'han desplaçat fins al lloc. Així doncs, tant agents de cossos policials com personal mèdic ha fet acte de presència. Agents de la Policia Local de Marbella i de la Policia Nacional hi han acudit i també efectius dels serveis sanitaris.

Segons sembla, hauria estat un home d'uns 30 anys la persona que anava conduint el cotxe que ha impactat contra la terrassa. Segons s'ha pogut saber, viatjaven amb ell més persones.

El regidor de Seguretat Ciutadana de Marbella, José Eduardo Díaz, ha afirmat que a l'home se li han fet les proves adequades per comprovar el seu estat en el moment de l'accident.

De moment no s'ha confirmat si el conductor estava sota els efectes de l'alcohol o d'algun tipus de substància. O si hauria estat fruit d'alguna distracció o d'un problema amb el vehicle. Tampoc s'han detallat les circumstàncies del succés.

Sí que s'ha descartat, en canvi, que es pogués tractar d'algun acte terrorista.

Vídeos a les xarxes dels moments posteriors a l'atropellament

Malgrat que no es té molta més informació de l'esdeveniment, sí que han sortit a la llum diversos vídeos de la zona instants posteriors al sinistre.

En aquestes imatges es pot veure com l'atropellament ha ocasionat diversos danys materials al bar i al carrer. També es veu com hi ha algunes persones estirades o assegudes a terra. 

En algun dels vídeos es pot veure també el vehicle que ha atropellat la terrassa de bar: un cotxe de color blanc que es troba aturat a sobre de la vorera.