Un treballador del SEM atent una persona accidentada entre dues furgonetes dels Mossos d'Esquadra

Provoca un accident i triplica la taxa d'alcohol 2 cops al mateix dia: Acaba detingut

L'home, de 22 anys, va atropellar amb la moto un vianant i va ser retingut per testimonis fins que va arribar la Guàrdia Urbana de Barcelona

Gairebé cada setmana tenim notícies sobre accidents mortals de trànsit a Catalunya. De fet, ja són 71 les persones que han perdut la vida a les carreteres catalanes aquest 2021. Tot i això, també és constant el fet de trobar-nos notícies sobre conductors imprudents i temeraris.

És el cas que hem conegut avui, dilluns 19 de juliol, sobre uns fets que van succeir ahir, diumenge 18 de juliol, a Barcelona. I és que un motorista va atropellar una persona al centre de la capital catalana, després va intentar fugar-se i va acabar donant positiu per superar clarament la taxa d'alcoholèmia. Per si no n'hi hagués prou, unes hores més tard va tornar a ser aturat per la policia i va tornar a donar positiu en la prova.

Atropella una persona i dona positiu per alcoholèmia dues vegades al mateix dia

La Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir aquest diumenge un conductor de ciclomotor que va atropellar un vianant i va triplicar la taxa d'alcohol en dues proves. Una d'elles li van fer per aquest accident i l'altra, dues hores després, quan conduïa de forma erràtica una moto de lloguer.

Els agents van intervenir diumenge al matí en un atropellament en un pas de vianants al carrer de Comte Borrell. El conductor i el vianant van resultar ferits lleus. Mentre estaven sent assistits, el conductor va pujar al vehicle i va intentar marxar, però va ser retingut per un altre vianant, que va resultar ferit lleu.

Els testimonis del sinistre van retenir-lo fins que van arribar els agents, que li van fer la prova d'alcoholèmia, amb resultat positiu penal de 0,71 mg/l.

El conductor, un home de 22 anys, va resultar investigat per alcoholèmia positiva i lesions lleus i va marxar del lloc a peu. Però poc més de dues hores després, va ser aturat per una patrulla de la Guàrdia Urbana. I és que els agents van sospitar d'ell pel fet que conduïa un ciclomotor de lloguer de forma erràtica pel carrer d'Urgell.

Els agents van comprovar que era la mateixa persona que havia estat implicada en un sinistre feia unes hores i van procedir a realitzar-li la prova d'alcoholèmia. El resultat va ser lleugerament superior a la primera prova, de 0,73 mg/l. Els agents el van detenir per reincidència d'un delicte contra la seguretat viària.