Retrat de la Yihui, desapareguda a Catalunya

Els Mossos continuen investigant la desaparició d'una dona el dijous a Barcelona

La dona va desaparèixer mentre esperava el seu marit a la porta de casa, i la família tem que la desaparició no ha estat voluntària

Pocs dies després de denunciar-se la desaparició de dos germans menors d'edat al Vallès Oriental, que ja van ser trobats, els Mossos han denunciat una altra desaparició, en aquest cas a Barcelona. De fet, ambdues desaparicions s'haurien produït el mateix dia, el dijous dia 15 de juliol. En el segon cas, la desapareguda és Lin Yihui, una dona de trenta-tres anys, d'origen xinès, que vivia a Barcelona amb la seva parella.

La dona va desaparèixer mentre esperava el seu marit a la porta de casa

Els Mossos investiguen des del mateix dijous la desaparició de Lin Yihui, que ha viscut gairebé tota la seva vida a l'Estat espanyol, la major part del temps a València. Tant ella com el seu marit eren professionals de la restauració, i treballaven en diferents locals de Barcelona. Precisament, el dijous 15 de juliol Lin Yihui tornava en patinet cap a casa, un pis al districte de l'Eixample, després d'acabar la jornada laboral a un bar de la Via Laietana, però es va descuidar les claus. 

La desapareguda va trucar el seu marit, segons explica la família, per a preguntar-li quant temps tardaria a arribar a l'habitatge. Segons la informació que ha pogut rebre 'El Periódico', el marit va respondre a la dona que tardaria vora mitja hora, per la qual cosa ella va decidir esperar a la porta. Transcorregut el temps, l'home va arribar, però ja no va trobar la seva companya.

La família de Lin Yihui no va desaparèixer voluntàriament

Per tot plegat, la família, que es va traslladar des de València per fer costat al marit de la dona, n'ha denunciat la desaparició. Els Mossos fa dies han engegat la investigació per buscar la desapareguda. Mentrestant, amb la col·laboració i la companyia de Sos Desapareguts, la família i l'entorn social de la desapareguda, Lin Yihui, està divulgant el cas per tal de demanar col·laboració ciutadana. La família tem que la desaparició no ha estat voluntària.

Tant els Mossos com Guillem Sánchez, periodista del citat mitjà especialitzat en successos, han difós una fotografia de la desapareguda i informació sobre la seva aparença i vestimenta. Lin Yihui mesura 1,62 metres d'alçada i pesa 52 quilograms, és de complexió prima, i té el cabell marró, llarg i ondulat. Duu un tatuatge a la part dreta del pit, i el dia de la seva desaparició, vestia pantalons texans i samarreta negra.