Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Cotxe Josep Bou

El cotxe de Josep Bou, cremat a Barcelona: diu que és provocat i els Mossos ho neguen

Bou diu que no ha estat un fet accidental i que ha rebut amenaces prèvies a l'incident

El cap de setmana ha estat d'allò més mogut per a Josep Bou. El regidor del Partit Popular (PP) a l'Ajuntament de Barcelona ha estat el protagonista d'aquests dies després de denunciar la crema del seu cotxe en ple carrer al districte d'Horta Guinardó. 

Dissabte al migdia, Bou irrompia a Twitter per denunciar que algú havia incendiat el seu cotxe per motius polítics. Finalment, a darrera hora del diumenge, els Mossos capgiraven el discurs de Josep Bou. Segons el cos policial, l'incendi del vehicle va ser fortuït. 

El cotxe, un Mercedes, ja perdia oli i treia fum abans que Bou l'estacionés dissabte al matí. Les inspeccions dels Mossos d'Esquadra van corroborar que es tractava d'una avaria mecànica fortuïta. 

Bou insisteix en el fet que no ha estat un accident

«M'acaben de cremar el cotxe. Esperaré l'atestat policial, però anuncio que res no m'aturarà en el compliment del deure i la feina», piulava Bou a Twitter.

A més, l'escrit anava acompanyat de tot un seguit de fotografies de les restes del vehicle calcinat. On es pot observar el greu estat del turisme.

El PP ha explicat que la policia catalana s'ha posat en contacte amb Bou hores després que es fes pública la conclusió de la investigació. «En la conversa, la policia catalana reconeix que només ha fet dues inspeccions oculars al vehicle», diu en un comunicat.

A més, el partit blau afegeix que els Mossos d'Esquadra «confirmen que l'informe continua sent confidencial» i que Bou encara no l'ha pogut consultar. 

El líder del PP municipal ha dit que en els pròxims dies posarà en coneixement de la fiscalia les amenaces rebudes i els fets succeïts amb el seu cotxe.

Josep Bou ha rebut amenaces prèvies a l'incident

Per últim, el grup municipal del PP condemna «enèrgicament» tota mena d'amenaces que ha rebut el seu president en els últims mesos. 

«Amenaces dirigides a través de les xarxes socials, danys materials al cotxe, com vidres trencats, rodes punxades, ratllades a la carrosseria o el trencament d'un llum davanter; també al seu domicili particular, a les seves empreses i als seus empleats», ha declarat.