Una crema intencionada a les vies de tren interromp la circulació de les línies R13 i R14 de Rodalies

Renfe ha posat en funcionament un servei alternatiu per carretera mentre durin les tasques de neteja

Imatge de Rodalies a l'estació de Sants
Un sabotatge intencionat a les línies R13 i R14 de Rodalies ha provocat alguns problemes aquest dissabte | Catalunya Diari

Problemes aRodalies de Catalunya de bon matí aquest dissabte. Segons ha informat Renfe a través de les xarxes socials, la crema intencionada de pneumàtics i palets de fusta sobre les vies de tren en el tram Vinaixa-Canal d'Urgell, a Lleida, ha afectat la circulació dels combois de les línies R13 i R14 de Rodalies. Concretament, els danys provocats pel foc han obligat a interrompre la circulació de combois. 

És per això que s'ha posat en funcionament un servei alternatiu per carretera entre Lleida i Sant Vicenç de Calders, a la comarca del Baix Penedès. Pel que fa als passatgers de la línia R14 amb destinacióReus i Tarragona, també podran desplaçar-se per carretera des de l'estació de la Plana-Picamoixons. 

Una avaria a Barcelona provoca retards a Rodalies de Catalunya

Recordem que el passat 23 de juliol una incidència tècnica entre les estacions de plaça de Catalunya i SantsBarcelona, va provocar almenys 40 minuts de retard a Rodalies. L'avaria es va detectar cap a les 09.45 hores del matí, i va afectar principalment els trens de les línies R1, R3 i R4. Ràpidament, els tècnics d'Adif es van mobilitzar per procedir a la reparació.

Ara bé, la seva complexitat va fer que es tardi molt més temps del que s'esperava. Concretament, Rodalies va donar per solucionada la incidència a les 11.35 hores del matí. De mica en mica, tots els combois van anar a partir d'aquell moment recuperant les seves freqüències habituals. El més cridaner va ser que, tot i que la incidència es va donar a la capital catalana, molts dels usuaris més perjudicats van ser els de zones com Badalona, el Maresme o fins i tot Vilafranca del Penedès


Comentaris

envia el comentari