Retards a Rodalies d'almenys 30 minuts per una avaria entre Plaça Catalunya i Sants

Afecta les línies R1, R3 i R4

Imatge de Rodalies a l'estació de Sants
Afecta les línies R1, R3 i R4 | Catalunya Diari

Es registren retards de més de 40 minuts a Rodalies per una avaria de senyalització d'Adif entre les estacions de Plaça Catalunya i Sants.

La incidència ha començat a les 9.45 hores, segons ha informat Renfe, i afecta els trens de les línies R1, R3 i R4. Tècnics d’Adif s’han desplaçat fins al punt de l'avaria per procedir a la seva reparació

Avaria reparada sobre les 11.35 hores

L'avaria de senyalització d'Adif entre les estacions de Plaça Catalunya i Sants de Rodalies ha quedat reparada cap a les 11.35 hores, segons ha informat Renfe. L'avaria ha provocat retards que han superat els 30 minuts i ha afectat les línies R1, R3 i R4.

Un cop reparada la incidència, s'estan recuperant a poc a poc les freqüències habituals en aquestes línies, però encara es registren retards en els horaris. 

Encara que l'avaria s'hagi donat al centre de la capital catalana, alguns usuaris estan denunciant que les conseqüències s'estan donant al llarg de tota la línia afectada, com per exemple, entre Badalona i Vilassar de Mar, o direcció a Vilafranca del Penedès. 


Comentaris

envia el comentari