L'incendi ha cremat 40 metres del guarnit del carrer Llibertat

Cremen el guarnit del carrer de la Llibertat de Gràcia de matinada

L'incendi ha afectat 40 metres del guarnit, uns baixos, un local i un primer pis

A unes hores de celebrar l'última nit de festa major de les populars festes de Gràcia, a Barcelona, el guarnit del carrer Llibertat, dedicat al mar, ha estat completament destruït a causa d'un incendi provocat  per uns desconeguts. La Guàrdia Urbana ha rebut l'avís a les 4.24 hores i hi ha anat amb cinc dotacions. Segons les primeres informacions, els Mossos treballen amb la hipòtesi que  l'incendi ha estat provocat per dos joves beguts,  segons han relatat alguns testimonis, tal com ha avançat 'SER Catalunya'.

En les tasques d'extinció de l'incendi també han participat cinc dotacions dels Bombers de Barcelona. L'incendi ha afectat 40 metres de guarnit, uns baixos, un local i un primer pis amb un habitatge  on viuen cinc persones. Tot i que l'incendi no ha deixat cap ferit sí que s'han hagut de  desallotjar les cinc persones.

Des de la Comissió manifesten que «ens han cremat part del guarnit»
Des de la Comissió manifesten que «ens han cremat part del guarnit» | Facebook

 

La comissió de Festes del carrer de la Llibertat està «consternada»

A través d'un comunicat publicat a la seva pàgina de Facebook, la Comissió de Festes del carrer de la Llibertat ha volgut agrair la participació de BCN neta i guarnidors de Verdi, Progrés i de la Fundació que els han ajudat en les tasques de neteja. Des de la Comissió manifesten que estan «consternats» i que «això va més enllà del fet de no respectar el guarnit».

Per la seva part, la Guàrdia Urbana ha obert diligències per investigar si el foc ha estat intencionat, tal com apunten algunes persones a les xarxes socials. Els Mossos d'Esquadra també investiguen els fets.

També et pot interessar...