Els manters han estat fent i desfent els farcells amb productes a la plaça de Catalunya aquest dissabte

Un grup de manters salta a la Ronda Litoral per fugir de la policia

S'ha hagut de tallar la via per evitar atropellaments, de manera que hi ha hagut retencions

El dispositiu contra el 'top-manta' que s'aplica des de finals de juliol a Barcelona ha provocat ja diverses situacions perilloses. Aquesta no ha estat la primera vegada que els manters, per fugir de la policia, han saltat a la Ronda Litoral i han caminat entre els vehicles.

S'ha tallat la circulació de la Ronda Litoral i hi ha hagut retencions durant mitja hora

Un grup de manters, aquest dilluns a la tarda, han entrat a la Ronda Litoral per evitar que els agents els enxampessin i han estat caminant entre els vehicles  a l'altura del Port de Barcelona. Fugien del dispositiu contra el 'top-manta' que duen a terme la Guàrdia Urbana, els Mossos d'Esquadra i la Policia Portuària.

S'ha tallat el trànsit de la via per evitar atropellaments entre les sortides 20 i 22, de manera que s'han generat retencions al voltant de les cinc de la tarda. Tanmateix, la situació s'ha normalitzat en poca estona sense més incidències. 

El dispositiu contra la venda ambulant il·legal continua ferm contra els manters amb actuacions policials a les zones amb més afluència com Plaça Catalunya, el Moll de la Fusta o al Port Vell. Segons fonts municipals, no hi ha hagut cap detingut ni cap persona ferida

També et pot interessar...