La Creu Roja rescata a uns banyistes en una perillosa operació a la Cala Waikiki de Tarragona

Dos adults i un menor es van refugiar a les roques després de perdre el control del seu inflable | Creu Roja del Mar va activar les motos aquàtiques situades a la platja de La Mora i la Llarga
Captura d'un fragment d'un dels vídeos que recull la dificultat del rescat a Cala Waikiki. | Ramiro Berrocal

Tarda de nervis el passat dijous, 1 d'agost, a la coneguda Cala Waikiki de Tarragona. Pels volts de la una de la tarda, Creu Roja del Mar va rebre l'avís que tres banyistes, dos adults i un menor, es trobaven refugiats a una roca, a la coneguda zona de platges de Tarragona, després d'haver perdut el control de l'inflable amb el qual gaudien d'un dia de platja. 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Fins a l'indret es van desplaçar motos aquàtiques del servei de la Creu Roja que tenen la base a les platges de la Mora així com a la Llarga. Segons testimonis del rescat una de les víctimes, «un alemany de 40 anys», «tenia talls a les cames i símptomes de patir hipotèrmia». Tots tres banyistes van ser rescatats i atesos, posteriorment, pel personal d'una ambulància desplaçada als llocs dels fets.

 

 

Queixes per la manca de senyalització

L'usuari de la xarxa social Facebook, Ramiro Berrocal, ha relatat a la seva pàgina personal com van succeir els fets del perillós rescat així com, segons el seu parer, les mancances que pateix la Cala Waikiki que la transformen en «tota una trampa mortal». Berrocal ha afirmat que a la Waikiki «no hi ha senyalització sobre l'estat de la mar ni tampoc servei de Salvament».  Segons Berrocal, «les persones estaven atrapades en una roca que patia forts cops de les onades, provocant-los ferides per tot el cos».

 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris