Foto de Carlos Manuel, l'home desaparegut a Parets del Vallès.

Crida dels Mossos per trobar en Carlos, un noi de 33 anys desaparegut a Catalunya

Els Mossos han fet una crida a través de les xarxes socials

Els Mossos d'Esquadra han llançat una crida a través de les xarxes socials per trobar en Carlos Manuel. Es tracta d'un home de 33 anys que va desaparèixer el passat dilluns, 29 de maig a Parets del Vallès, a la comarca del Vallès Oriental.

«En Carlos Manuel va desaparèixer a Parets del Vallès el 29 de maig. Ajuda'ns a trobar-lo», han alertat via Twitter de la seva desaparició.

A través de la difusió de la seva fotografia, la policia catalana ha demanat l'ajuda ciutadana per intentar trobar el parador d'en Carlos Manuel tan aviat com sigui possible.

Va desaparèixer dilluns passat

Segons l'alerta publicada pels Mossos, en Carlos Manuel, de 33 anys, va desaparèixer aquest dilluns, 29 de maig. L'home va ser vist per última vegada fa quatre dies al municipi de Parets del Vallès, al Vallès Oriental. Tot i que, com recull el diari SomParets, en Carlos Manuel seria veí de Lliça de Vall.

La policia també ha informat d'algunes característiques físiques per ajudar a trobar el seu parador. Es tracta d'un home que fa 1,70 m d'alçada, de complexió prima i que duu els cabells curts i la barba curta.

Amb aquesta crida, els Mossos han demanat la col·laboració ciutadana per ajudar a trobar tan aviat com sigui possible el parador d'en Carlos Manuel.

En cas de desaparició

Els Mossos d'Esquadra també han destacat diverses vegades a través de les xarxes socials quins són els passos a seguir davant d'una desaparició.

En primer lloc, la policia catalana ha alertat que no cal esperar 24 hores abans de denunciar la desaparició d'una persona. «En una desaparició, les primeres hores són les més importants. No cal esperar, si tens indicis clars que un familiar teu ha desaparegut ves a una comissaria i denuncia-ho», han dit via Twitter.

També és important facilitar una descripció detallada de la persona desapareguda i una fotografia seva recent, així com qualsevol dada rellevant que ajudi a trobar el seu parador.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!