Muntatge fotogràfic entre una imatge dels Mossos d'Esquadra i en Joseph, desaparegut a Barcelona

Crida dels Mossos per trobar el Joseph, un home de 30 anys desaparegut

La policia demana col·laboració per localitzar el desaparegut

Alerta a Catalunya per la desaparició d'un home. Els Mossos d'Esquadra han alertat a través de les xarxes socials que un home, de 30 anys, va desaparèixer el passat 1 d'octubre a Barcelona. Per aquest motiu, el cos demana la col·laboració de la ciutadania.

Tal com descriu el cos de la policia catalana, l'home desaparegut es diu Joseph i té 30 anys. Tot i que els Mossos no han donat detalls de com anava vestit, se sap que l'última vegada que va ser vist va ser a l'Eixample.

El que sí que han indicat és que fa 1,80 metres, pesa 75 kg, té la pell clara i els cabells curts i foscos. «En Joseph va desaparèixer l'1 d'octubre a Barcelona. Ajuda'ns a trobar-lo», han compartit els Mossos amb una imatge d'en Joseph.

Pel que ha compartit la policia catalana, no es coneixen els motius pels quals ha desaparegut. A diferència d'altres casos, no apunten que s'hagi desorientat, només indiquen que ha desaparegut. Ja fa 3 dies que va ser vist per última vegada, per això tant els Mossos com la família demanen ajuda per trobar-lo.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Com actuar davant una desaparició

Els Mossos d'Esquadra informen que, en el cas que un familiar o amic hagi desaparegut, cal denunciar-ho a la policia ràpidament. Aquest pas sembla molt obvi, però no està de més recordar-lo. A Catalunya es pot denunciar des de qualsevol comissaria del Cos dels Mossos d'Esquadra o de les policies locals.

És molt necessari que en el moment de la denúncia intentem aportar el màxim d'informació possible de la persona desapareguda per, així, facilitar als professionals la cerca:

  1. Fotografia recent.
  2. Descripció detallada.
  3. Característiques físiques i trets diferencials.
  4. Roba que portava al moment que va desaparèixer.
  5. Dades identificatives com ara el Document Nacional d'Identitat.
  6. Informació rellevant tant de la desaparició com de la persona desapareguda.