Imatge dels Mossos d'Esquadra patrullant a la plaça de la Bonanova, a Barcelona

Crida dels Mossos per trobar en Juan, desaparegut a Barcelona: 3 dies sense rastre

Els Mossos d'Esquadra demanen ajuda a la ciutadania

Alerta a Barcelona per la desaparició d'un home de 83 anys. Es tracta d'en Juan i la seva pista es va perdre dissabte passat, 5 d'agost. La seva família i els Mossos d'Esquadra demanen ajuda a través de les xarxes socials.

Segons explica la policia catalana, l'ancià podria haver-se desorientat. Fa 1,65 metres d'alçada, té els uls blaus i el cabell llis de color blanc. En el moment de la desaparició duïa uns pantalons llargs grisos, una camisa de quadres de màniga curta de color blau, i unes sandàlies negres.

La policia demana col·laboració a la població per trobar a l'ancià. Demana trucar al 112 si es coneix alguna informació nova o rellevant.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Desaparegut a l'Ebre

Els Bombers de la Generalitat busquen un home de 32 anys que va caure al riu Ebre durant la passada mitjanit de dissabte, 5 d'agost. Segons ha informat el cos d'emergències i ha confirmat l'Agència Catalana de Notícies, l'home va caure al riu, concretament, al municipi de Móra d'Ebre, a la Ribera d'Ebre

L'home va caure a l'aigua i no podia sortir. Segons ha informat el Diari de Tarragona, uns testimonis haurien vist a l'home saltar al riu des d'unes roques, a la zona de la petanca. A més, un pescador va confessar haver sentit el soroll d'una persona en caure a l'aigua, i en veure que no sortia, van decidir trucar als equips d'emergència.

El dispositiu de recerca va iniciar-se la mateixa nit de dissabte, però al voltant de dos quarts de tres de la matinada es va aturar per la manca de visibilitat. Aquest diumenge, 6 d'agost, el cos de Bombers va tornar fins al lloc dels fets per continuar amb la recerca, cap a tres quarts de nou del matí. 

Amb tot, la recerca continua aquest dilluns, i els Bombers esperen trobar el cos de l'home desaparegut.