Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'una desapareguda a Catalunya.

Crida per trobar una nova desapareguda al Baix Llobregat: 48 hores sense pistes

La cerca s'ha intensificat a diferents indrets de Sant Vicenç dels Horts i rodalies

Una dona va desaparèixer el passat dimarts, primer de novembre, al municipi de Sant Vicenç dels Horts. La dona, de cinquanta-nou anys té una alçada d'un metre setanta, complexió prima i cabells llargs i canosos. El dispositiu de recerca es va iniciar el passat dimarts després que els Mossos d'Esquadra rebessin una denúncia per desaparició.

Actualment, a l'ampli dispositiu de recerca estan participant dotacions de Bombers, Mossos d'Esquadra i Policia Local de la localitat del Baix Llobregat. En el moment de la desaparició la dona vestia jaqueta texana, una faldilla vermella i uns botins grocs.

La cerca s'ha intensificat a diferents indrets de la localitat

L'ampli dispositiu s'ha intensificat i centrat en la zona del Parc Agrari en direcció a Sant Boi de Llobregat. També s'ha incorporat un helicòpter dels Mossos d'Esquadra per tal de trobar la desapareguda tan aviat com es pugui. El cos policial fa més de quaranta-vuit hores que no disposa de cap informació relacionada amb la veïna de Sant Vicenç dels Horts.

En cas de tenir qualsevol informació trucar a la policia local del municipi

Segons ha publicat l'ajuntament de Sant Vicenç dels Horts al seu perfil de Twitter, la cerca s'ha intensificat a diferents indrets de la mateixa localitat i rodalies. La família ha facilitat una fotografia de la persona desapareguda, ha afirmat i adjuntat el consistori en el mateix tuit. En cas de tenir informació útil relacionada amb la desaparició, trucar a la policia local al telèfon 936 566 161 o directament al telèfon d'emergències.

En una altra publicació l'ajuntament afirmava que es posava en marxa un dispositiu de recerca per trobar la dona desapareguda des del passat, primer de novembre. La persona desapareguda és una veïna del carrer Burgos. La dona té cinquanta-nou anys, fa un metre setanta d'alçada i és de complexió prima. Té els cabells llargs i canosos. En el moment de la desaparició duia jaqueta texana, faldilla vermella i botins grocs. Aquest migdia la recerca s'estenia per la zona del Parc Agrari en direcció a Sant Boi. Al dispositiu de recerca estan participant Bombers, Mossos d'Esquadra i la policia local.