Els Mossos busquen l'agressor a Barcelona

Investiguen la mort violenta d'una dona a l'Hospitalet

La DIC deté l'exparella de la dona com a presumpte autor de l'homicidi

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una dona a l'Hospitalet de Llobregat aquest passat cap de setmana. La dona va ingressar a l'hospital, on va morir hores després. Els Mossos han anunciat que la DIC ha detingut al municipi l'exparella de la dona com a presumpte autor de l'homicidi.

Va morir hores més tard d'ingressar a l'hospital

Així ho han anunciat a través d'un comunicat els Mossos d'Esquadra. Aquest passat dissabte 3 d'agost es va obrir una investigació al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de l'Hospitalet del Llobregat per la mort violenta d'una dona que perdre la vida a l'hospital hores més tard d'haver estat ingressada.  Tot apunta que es tractaria d'un crim de violència masclista.

El jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de l'Hospitalet de Llobregat va obrir una investigació, de la qual s'ha fet càrrec la Divisió d'Investigació Criminal (DIC), per esclarir les circumstàncies d'aquesta mort violenta. De moment, no hi ha detinguts. El Jutjat d'Instrucció número 1 de l'Hospitalet de Llobregat ha decretat el secret de les actuacions.

També et pot interessar...