Busquen Crystian, de 6 mesos, i Giovana, de 16 anys, desapareguts a Bilbao

L'últim cop que se'ls va veure va ser el passat 29 de juliol

Crystian, un nadó de 6 mesos, i Giovana, una menor de 16 anys, desapareguts a Bilbao
Crystian i Giovana, els dos menors desapareguts a Bilbao | Guàrdia Civil

Busquen a Crystian, un nadó de només 6 mesos, i a Giovana Dobre, una jove de 16 anys, que van desaparèixer el passat 29 de juliol. La Guàrdia Civil i el perfil de Twitter 'Sos Desaparecidos' van emetre ahir una alerta per intentar localitzar als dos menors.

La jove i el petit van ser vistos per última vegada a Bilbao i ara es creu que podrien estar a Romania amb uns familiars, segons informa la Guàrdia Civil.

Col·laboració ciutadana per intentar localitzar als dos desapareguts

Des del perfil de Twitter els agents han compartit una imatge de tots dos acompanyada d'una descripció per facilitar la seva trobada. Així doncs, el petit Crystian mesura uns 50 centímetres, té el cabell ros i els ulls blaus.

D'altra banda, Giovana vestia uns pantalons texans i una camiseta blanca l'última vegada que se la va veure. La menor, d'ulls de color castany i cabell ros, mesura 1,65 metres i és de complexió normal.

Des de 'Sos Desaparecidos' i la Guàrdia Civil demanen col·laboració ciutadana per intentar localitzar als dos desapareguts i a més ha posat a la seva disposició dos números de telèfon perquè la gent els pugui fer arribar qualsevol informació que puguin tenir. També disposen de tres números d'emergència (091, 112 i 062) i del correu electrònic sosdesaparecidos@sosdesaparecidos.es.

Troben sa i estalvi un menor desaparegut al Moianès

El passat diumenge, 13 de setembre, els equips d'emergència localitzaven sa i estalvi al nen de 12 anys que havia desaparegut el divendres a Sant Quirze Safaja (Moianès). El menor va marxar de nit de casa seva, ho va fer amb una motxilla i unes galetes per menjar, i no va tornar.

Finalment, una unitat canina dels serveis d'emergència ha estat qui va trobar el nen diumenge a la tarda en bones condicions malgrat que estava una mica espantat, confirmaven els Bombers de la Generalitat.


Comentaris

envia el comentari