Nova amenaça del Daesh, amb referència directa al rei Felip: «Moriràs, porc»

En les imatges apareixen localitzacions clau com el Camp Nou, la Sagrada Família, el Bernabéu o l'aeroport de Barajas

Nou vídeo de Daesh amenaçant Espanya. En les imatges titulades 'Lleons de l'Estat Islàmic a Andalusia' que ha compartit 'La Razón', apareixen diverses localitats i punts emblemàtics del país, així com amenaces a diverses persones importants, entre elles el rei Felip VI.

La frase que es pot llegir mentre surt la imatge del rei Felip de fons és «Moriràs, porc». Recordem que la paraula «porc» és utilitzada habitualment pels extremistes per parlar dels cristians. A part d'aquest moment, el monarca també apareix en una altra imatge juntament amb Rajoy. Les seves cares apareixen marcades amb el símbol del visor d'una pistola. Fernando Grande Marlaska, ministre d'Interior, també apareix al vídeo.

El Camp Nou i la Sagrada Família

Quant a la recopilació de localitzacions, a les imatges apareixen els llocs més importants de Madrid i Barcelona com el Santiago Bernabéu, el Camp Nou, la Sagrada Família o l'aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas.

A la gravació apareixen frases com «Cap musulmà s'oblida de Còrdova i Xàtiva, molts musulmans sincers juren reconquerir-te, tingues paciència, sigues pacient perquè no ets espanyol o portuguès. Ets musulmà andalusí».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari