Danielle, la jove de 24 anys trobada morta dins un armari a Mallorca

Els seus amics han aconseguit recaptar fons per repatriar el seu cos

Danielle Finlay amb dos amics
Danielle Finlay, la jove de 24 anys a qui van trobar morta dins d'un armari al seu pis de Magaluf (Mallorca) | Xarxes socials

El cas de la mort de Danielle Finlay segueix preocupant els seus amics, familiars i veïns de Mallorca. La jove, de només 24 anys, va aparèixer morta dins l'armari del seu pis a la localitat mallorquina de Magaluf el passat dimarts, després de dies sense saber res d'ella. 

Danielle era una noia jove, alegre, aficionada a la música i amb ganes de treballar. De fet, es trobava residint a Mallorca esperant aquest estiu per tornar a la feina, però la crisi del coronavirus i el confinament va truncar els seus desitjos i va endarrerir tota la temporada. 

La jove vivia sola des de feia uns anys en un edifici de Punta Ballena, la zona més turística de Magaluf, i van ser uns amics seus qui van alertar les forces de seguretat perquè feia dies que no tenien senyals d'ella. Després de trucar al 112, van posar-se en contacte amb el llogater de Danielle, qui els va facilitar una clau per entrar al pis. 

Un cop allà, poc abans de les 9 del vespre, van trobar el cos de la seva amiga dins de l'armari, però ja feia hores que era morta. Segons el mitjà 'Última hora', les primeres hipòtesis apunten que la jove s'hauria suïcidat, però encara s'està investigant. 

Un socorrista que viu al mateix edifici va anar a ajudar després de trobar el cos, com ell mateix ha explicat, però la noia feia hores que era morta i no va poder fer res per ella. 

Recapten fons per repatriar el seu cos

Els amics de Danielle estan destrossats per la pèrdua d'una noia alegre i plena de vida, però que des de fa algunes setmanes estava canviant. Segons els seus amics, es mostrava diferent, raó per la qual es van posar nerviosos quan van deixar de tenir notícies d'ella.

Els seus amics i companys, la majoria compatriotes d'ella, han recaptat fons per poder repatriar el seu cos i enviar-lo de nou al Regne Unit, estalviant aquest cost i el del funeral a la seva família. Per sort, en només 7 hores van poder recaptar 3.300 euros (3.000 lliures esterlines) per poder-ho fer. 


Comentaris

envia el comentari