Anna i Olivia xiquetes desaparegudes Tenerife

La família d'Anna i Olivia parla del funeral de les petites: «Beatriz ho té clar»

El portaveu de la família revela que Beatriz Zimmermann va rebre una trucada de Pedro Sánchez

Joaquín Amills, portaveu de la mare de l'Anna i Olivia, ha estat aquest dijous a 'El programa de Ana Rosa'. Aquest matí, Amills ha sigut entrevistat per oferir noves informacions sobre l'estat actual de Beatriz Zimmermann.

A més, ha revelat com prossegueix la investigació del vaixell Ángeles Alvariño sobre les aigües de Tenerife. Una intervenció, de forma telemàtica, en la qual ha revelat que la mare ha rebut la trucada del president del Govern, Pedro Sánchez.

El portaveu de la família revela quina és la idea de Beatriz sobre acabar els treballs de recerca en l'oceà. «El temps és el que ha de marcar la investigació, quan una recerca no està acabada... Acaba quan dius 'no ens queda més feina per fer, està tot revisat, no hi ha més opcions i marxem'».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El portaveu de la família explica les últimes novetats del cas

El convidat d'Ana Rosa Quintana va exposar el desig de la mare de l'Anna i Olivia. «La Guàrdia Civil li ha d'ensenyar a Beatriz tot el que ha fet i que humanament no es pot fer més».

Alhora, el portaveu va apuntar el següent: «No li demanem que revisin tot l'oceà. Però, si et diuen que a les 19:00 hores marxen, és que no han acabat el seu treball».

La mare de les menors «pensa que Tomás es va suïcidar, però no ho pensa al 100%. Queda aquest dubte. Hi ha persones que diuen que la seva manera de ser no obeeix a la d'un suïcida, però després tenim tota la investigació».

«Estem pràcticament convençuts que és al mar en un 99%, però aquest 1% donarà lloc a especulacions», confessa. «No podem permetre que Beatriz miri cap enrere per si Tomás ve cap a ella. No podem permetre que aquest home estigui al carrer», sosté.

Amills afegeix el qual Beatriz Zimmerman li ha transmès: «Jo tindré por. És un assassí al carrer i el miracle ha de ser poder trobar-lo».

Així mateix, l'entrevistat assegura: «Tenim fets constatats. Si meticulosament va programar tot, si fins amb les nenes mortes al maleter es va dedicar a portar al gos...».

«Si tenia una fuita prevista, per què torna a port? Podria haver-se trobat a Beatriz o la patrullera podria haver-lo detingut, assumint un risc», concloïa la seva hipòtesi.

La mare de les nenes veu «molt complicat trobar a l'Anna»

El portaveu de la família relata que «trobar a l'Anna ho veiem molt complicat i fins i tot Beatriz m'ho comenta perquè és un nadó. No sabem a quina profunditat es va trencar la bossa». La mare coneix la gravetat dels fets i «està convençuda que el que li va fer a Olivia l'hi va fer a l'Anna».

«Anímicament, per part de Beatriz, el miracle de trobar a Olivia per saber què va fer l'assassí i el cruel que va ser. Sabem que estant Olivia tenim a l'Anna. En l'homenatge que farem a Olivia quan sigui el seu funeral estaran les dues, també estarà Anna».

Així va ser la trucada del president del Govern

Abans de finalitzar l'entrevista, Amills va confessar que el president del Govern, Pedro Sánchez, va trucar a la mare. Va ser aquest dimecres a les 22:00 hores i el portaveu parla del qual li van transmetre en aquesta trucada.

«Donant condols, donant el seu pesar i el Govern i la Casa Reial. I el suport per intentar que es trobin a aquestes persones, facilitar el seu contacte i el del ministre d'Interior».

«És una trucada que va tranquil·litzar a Beatriz», assegura el portaveu. D'altra banda, Sánchez «li va comentar que hi havia problemes tècnics amb el robot, que s'esgotaria el màxim que es pogués estar treballant. A més, li va dir que la Guàrdia Civil està buscant aconseguir més alternatives per continuar la recerca», finalitzava.