Terrible incendi a Montcada i Reixac

Es declara un incendi en una nau a Catalunya: els Bombers treballen a contrarellotge

L'incendi s'ha declarat aquest dijous cap a les dues del migdia

Un incendi crema aquest dilluns 9 d'octubre una nau a Catalunya. El foc ha estat declarat a l'exterior d'una nau amb pneumàtics de Montcada i Reixac, al Vallès Occidental.

L'incendi ha provocat, a més, una columna de fum intensa. Els Bombers han rebut l'avís a les 13:38 hores. De moment, continuen treballant per apagar les flames amb 10 dotacions terrestres i amb un helicòpter bombarder.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Sense ferits

Un incendi s'ha declarat aquest dilluns, 9 d'octubre, a Montcada i Reixac, al Vallès Occidental. El foc ha començat a cremar pneumàtics a l'exterior d'una nau situada al camí de Can Rocamora. Concretament, el barri de Mas Rampinyo de Montcada i Reixac.

Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís cap a les 2 del migdia. Moment en què s'han desplaçat cap al lloc dels fets amb 10 dotacions, segons han informat.

«Ens activem amb 10 dotacions terrestres i un helicòpter bombarder per un incendi que afecta pneumàtics a l'exterior d'una nau de Montcada i Reixac (avís 13.38 h). L'incendi també afecta vegetació forestal i no consten persones afectades», ha informat el compte dels Bombers de la Generalitat a Twitter.

Com han informat els Bombers, no consta de moment cap persona afectada per l'incendi de Montcada i Reixac. Segons aquestes primeres informacions, el foc també afecta una petita vegetació forestal del voltant.

Una gran columna de fum negre

Una gran columna de fum negre s'ha format a conseqüència del foc. I que ha provocat incendi sigui visible des de gairebé tot el Vallès Occidental.

Protecció Civil ha recomanat tancar portes i finestres a la població. Especialment, a les persones que tinguin problemes respiratoris si noten molèsties pel fum de l'incendi.