Les declaracions que la mare dels fills assassinats a Godella va fer a la Guàrdia Civil

Segons la seva versió, després d'haver matriculat el seu fill a l'escola «li havien robat l'ànima»

Imatge familiar del matrimoni amb un dels menors
Gombau ha declarat «haver complert els desitjos de Déu» | Xarxes

'Espejo Público', del medi televisiu Antena 3, ha donat a conèixer part de la declaració que va fer Maria Gombau, la mare dels dos fills menorsassassinats a Godella, València.

Segons el programa presentat per Susanna Griso, Gombau va dir als agents de la Guàrdia Civil que «treure-li la vida a l'Ichel i a l'Amiel era l'única manera de salvar les seves ànimes i salvar-me jo mateixa». També afegeixen que després d'haver matriculat el seu fill a una escola «li havien robat l'ànima».

  

Maria també va donar el seu testimoni dels fets: «Per una mare com jo això és fàcil de detectar. Estava més violent, més agressiu, s'enfrontava a mi, però el pitjor va ser quan em vaig adonar que, encara ser petit, era capaç de controlar la meva voluntat, feia de mi el que volia».

Afegí que «va arribar a un punt en què també entrava al meu cervell i dominava el meu pensament. En el cas de la meva filla, és una llàstima, però al cap de néixer li van robar l'ànima. Era un cos sense ànima. La que tenia en morir no és la mateixa que quan va néixer». Va finalitzar la seva declaració dient que Déu l'havia ordenat que «practiqués un ritual de purificació i jo vaig complir amb els seus desitjos».

Troben Natalia Sánchez, la jove de la UAB desapareguda

Natalia Sánchez Uribe, desaparecida en París
Natalia durant la seva estada a París | Instagram

 

Apareix Natalia Sánchez, la jove estudiant de la UAB que va desaparèixer a París fa una setmana. La Guàrdia Civil ha confirmat que el pare ha reconegut a la noia a un hospital de París. Sembla que una patrulla de la Policia francesa l'ha trobat desorientada caminant pel carrer i l'ha traslladada al centre mèdic en bon estat de salut. La família de Natalia ha demanat temps per a la seva intimitat i per a poder recuperar la calma, segons difonia a Twitter l'organització QSDGlobal, que ajuda a buscar persones desaparegudes.

De mica en mica, s'anaven coneixent detalls de les últimes passes donades per la noia abans de la seva desaparició. En les últimes hores, s'ha fet públic el testimoni del propietari del pis on vivia de lloguer. Aquest home italià de 42 anys, hauria explicat a 'La Vanguardia', just abans de testificar davant la policia francesa, que el 2 de maig havia quedat amb ella perquè li tornés les claus però que finalment la noia no va acudir. 


Comentaris

envia el comentari