Una persona detinguda per la policia local.

Defensa al seu germà i acaba en coma a causa d'una esgarrifosa pallissa a Lleida

La víctima està ingressada a l'UCI de l'Hospital Arnau de Vilanova

Cap de setmana complicat al municipi d'Almacelles, al Segrià. Un noi de 28 anys va quedar en coma a causa d'una pallissa.

Els fets van tenir lloc la matinada de diumenge, quan, segons informa el 'Diari Segre', hi va haver una baralla entre dos grups en un local d'oci nocturn de la localitat.

Tot va començar dins de l'establiment i, posteriorment, el conflicte es va traslladar al carrer. 

Dos germans van ser atacats

La família de les víctimes, va denunciar al 'Segre' que els agressors van començar a colpejar al germà, de 25 anys, del noi que es troba en coma.

Aquest últim va intentar posar pau per apaivagar els ànims, però va acabar inconscient a terra a conseqüència de la greu pallissa que va rebre.

Es troba en coma induït a l'UCI

La víctima està ingressada a la Unitat de Cures Intensives de l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida en coma induït. 

Hi ha 3 detinguts

Els agents policials van aconseguir detenir a tres persones com a presumptes agressors. Dos dels arrestats són menors d'edat.

D'aquesta manera, els tres estan acusats d'un delicte de lesions.

Un intent d'homicidi a Lleida

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir dijous a la tarda un jove de 19 anys per un intent d'homicidi. 

Cap a les 18.40 hores, una patrulla va acudir a l'alberg Jericó, situat al carrer Tallada de la ciutat, després de rebre l'avís d'una baralla al carrer entre dos joves. 

La responsable de l'alberg va explicar als agents que dos usuaris s'havien barallat i després havien entrat al centre. En adonar-se de la presència policial, un dels implicats va accedir a una habitació. 

Va agredir al noi amb un cúter

Els urbans van entrar a l'estança en sentir crits d'auxili i van sorprendre el noi quan intentava agredir amb un cúter un altre jove, provocant-li un tall sagnant a la mà. 

Els agents van aconseguir reduir l'agressor i el van detenir.

La víctima va ser atesa en un primer moment al lloc de les ferides que presentava a la mà i, posteriorment, va ser traslladada a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.